ОГЛАСИЛА СЕ СУПРУГА ЧЕДЕ ЈОВАНОВИЋА: Дијагноза је успостављена - ово једина истина о његовом стању

Новости онлајн

14. 01. 2021. у 10:43

ОГЛАСИЛА СЕ СУПРУГА ЧЕДЕ ЈОВАНОВИЋА: Дијагноза је успостављена - ово једина истина о његовом стању

Чедомир и Јелена Јовановић

Спекулације и дезинформације о здравственом стању лидера ЛДП Чедомира Јовановића узнемириле су његову породицу, а посебно децу. Супруга Јелена Јовановић каже да је у већини случајева реч о неистинама.

- Плашим се изнова сваког дана шта ће се појавити у медијима, због деце. Тешко подносе. Ваљда имају право да живе нормално - почиње причу супруга лидера ЛДП.

Она каже да све информације о здрављу њеног супруга, Чедомира Јовановића које није саопштио лекарски конзилијум не представљају ништа друго него спекулације.

Јелена Јовановић истиче да је коначна дијагноза успостављена после неколико дана врло темељних анализа и претрага, да је постојало много сумњи, које су отклоњене.

- Лекари су констатовали упалу левог плућног крила, микроемболије на оба плућна крила, плеуритис, дисфункцију дијафрагме и после неколико дана детаљих претрага закључено је да има спондилодисцитис, упалу нерава торакалног дела кичме, одакле вероватно и потичу болови које је трпео. Коктел антибиотика делује, параметри су коначно бољи. Услед сарадње лекара са Грудне хирургије КБЦ Србије, Неурологије КБЦС и Драгише Мишовић дошли смо до позитивних резултата и после седам дана борбе коначно можемо да будемо задовољни у овој тешкој борби која траје месецима- наводи Јовановићева.

Оно што је важно, каже, јесте да је Чедомир стабилно, да има пуно поверење у сјајан и врло посвећен тим лекара и на путу је да се опорави.

- Коначно је одреаговао и на терапију и ствари иду на боље - каже она.

Додаје и да је тренутно стање њеног супруга последица тешког облика короне који је имао током јула.

- Људи, будите опрезни, носите маске, држите дистанци и чим се укаже прилика, обавезно се вакцинишите, јер мислим да и даље већина није свесна колико је корона опасна - закључује Јелена Јовановић.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)