РАДОСТ КОЈА НЕМА ЦЕНУ: Уочи Српске Нове године Меридиан посетио децу на Косову и Метохији (ФОТО)

Промо

13. 01. 2021. у 16:00

Осмеси малишана - највећа празнична радост

РАДОСТ КОЈА НЕМА ЦЕНУ: Уочи Српске Нове године Меридиан посетио децу на Косову и Метохији (ФОТО)

Фото: Промо

Осим већ добро знаних, вишедеценијских искушења, наше суграђане на Косову и Метохији у недељама за нама погађају и недаће поузроковане пандемијом вируса корона, а почетком године десиле су се и велике поплаве.

Као и увек када је суграђанима потребна помоћ, представници компаније Меридиан, поводом обележавања Нове године по Јулијанском календару, обишли су општине Грачаница, Велика Хоча и Ораховац и том приликом обрадовали малишане новогодишњим пакетићима.

Овој хуманитарној акцији придружила се популарна певачица Кија Коцкар која је малишанима, заједно са представницима компаније Меридиан, уручила пакетиће.

Захваљујући напорима и посвећеношћу Меридиана, не само домаћег већ и једног од највећих европских имена у индустрији игара на срећу, чаролија новогодишњих и божићних празника ни ове године неће мимоићи малишане на Косову и Метохији.

Фото: Промо

- Захваљујем се компанији Меридиан не само у име малишана из Грачанице, већ и свих места на КиМ које сте посетили. Поред свих искушења, погодиле су нас и поплаве, а ваш хумани гест показује дух заједништва и обавезује нас да и у овој недаћи истрајемо управо због наших малишана - изјавио је Срђан Поповић, председник општине Грачаница.

У циљу што хитнијег превазилажења последица поплава, компанија Меридиан ће и у наредним данима бити у опсежној кампањи помоћи најугроженијим суграђанима у Покрајини, у сарадњи са Канцеларијом за Косово и Метохију Владе Републике Србије.

Посета овом делу наше земље наставак је једне од најдужих кампања солидарности и друштвене одговорности икада организоване када је реч о домаћим компанијама. Само у години за нама, Меридиан је помогао здравственим центрима, организацијама Црвеног крста, јавним кухињама у више од 100 градова и општина Балкана.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)