ИСТИНА О ЛЕЧЕЊУ КОРОНЕ ХИДРОГЕНОМ: Докторка Гњатовић објаснила - Позитивне стране постоје, али...

Novosti online

08. 01. 2021. у 20:58

ДР Марија Гњатовић из Института за примену нуклеарне енергије у гостовању на РТС је говорила о антителима и тежини клиничке слике, ефикасности вакцине, а објаснила је и да ли има истине о најновијој теорији да се корона може лечити тропроцентним хидрогеном.

ИСТИНА О ЛЕЧЕЊУ КОРОНЕ ХИДРОГЕНОМ: Докторка Гњатовић објаснила - Позитивне стране постоје, али...

Фото: Пинк ТВ Принтскрин

Др Марија је још једном разјаснила који људи имају већу количину антитела.

- Постоји значајна колерација између тежине клиничке слике и количине антитела на корону, тежа слика ствара већу количину антитела, то значи да је вероватно дошло до инфекције већом дозом вируса. Међутим, има и асимптоматских случајева који имају велику количину антитела -  каже др Марија и објашњава како особа која је вакцинисана може да се зарази.

- Све зависи од одговора тела, а вакцина ће свакако помоћи да клиничка слика буде блажа -  напомиње она.

О томе зашто вакцинисане особе треба да носе маске, др Гњатовић каже да не постоје докази да неко ко је вакцинисан не може да пренесе вирус или да не буде домаћин вируса.

Пре вакцинације је свакако битно да особа буде здрава, али и да није лоше претходно урадити ПЦР или тест на антитела, како би се знало да ли је већ заражена.

Недавно су медији пренели да корона вирус може и да се излечи тропроцентним хидрогеном, средством који сви имамо у домаћинствима.

- Нисам видела оригинално истраживање, само сам прочитала у медијима. Оно што могу да кажем јесте да је конзумирање хидрогена опасно и спаљује слузокожу црева. Позитивне стране је могуће да постоје, али треба наћи начин како се хидроген користи и тек да се испита -  објаснила је др Гњатовић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Aca

09.01.2021. 00:05

Priča za hidrogen nije bez osnova... Sećam se jednog dokumentarnog filma o ruskim olimpijcima koji su 2 nedelje pre tamičenja konzumirali 3% hidrogen tako da nakapaju par kapi u čašu vode i popiju. Broj kapljica lagano povećavali svaki dan u periodu od dve nedelje.

Reaktor

09.01.2021. 00:45

Hidrogen burno reaguje sa krvlju i pri tom pravi mehuriće. Pametnom dosta. H2O2 ili vodonik peroksid lako otpušta jedan atom kiseonika i postaje voda, a onaj slobodni atom kiseonika je jako reaktivan i oksidiše, odnosno spaljuje okolnu materiju. Tako i ubija mikroorganizme na površini. Ali to da se može uneti u organizam je velika glupost. Odmah reaguje sa sluzokožom i pravi opekotine počev od grla na dole...