БОЖИЋНА РАДОСТ ЗА МАЛЕ ХЕРОЈЕ - Министарка Вујовић и Меридиан уручили пакетиће за децу са онкологије

Промо

08. 01. 2021. у 12:00

НАЈВЕЋА је радост божићних празника заједништво, трпеза и искрени осмеси деце.

БОЖИЋНА РАДОСТ ЗА МАЛЕ ХЕРОЈЕ - Министарка Вујовић и Меридиан уручили пакетиће за децу са онкологије

Фото: Промо

Зато се и у данима за нама компанија Меридиан побринула да празнични дух радости допре до наших најмлађих суграђана – оних који већ сада воде најважније животне битке.

Компанија Меридиан и министарка заштите животне средине Ирена Вујовић уручили су пакетиће Удружењу „Увек са децом“, које се већ тридесет година брине о лечењу малишана на Институту за онкологију и радиологију Србије.

- Надам се да ћемо им улепшати предстојеће празнике, са великом жељом да што пре оздраве и да се врате својим редовним активностима, породици и другарима - рекла је Вујовић и захвалила се друштвено одговорној компанији "Меридиан" на обезбеђеној донацији, као и удружењу "Увек са децом" које ће се побринути да пакетићи стигну до малишана којима су намењени.

Поред чињенице да су божићни празници својеврсна традиција када је реч о донацијама компаније Меридианбет, посета Удружењу “Увек са децом” наставак је опсежне кампање у којој је овај европски пословни бренд, усред пандемије, кроз донације непрекидно на кризним жариштима широм Европе. То су препознали и највиши државни органи, чиме је још једном потврђена репутација Меридиана као апсолутног регионалног лидера у својој делатности, али и одговорном пословању.

- Божићни празници су, већ традиционално, период хуманости у Меридиану, када се трудимо да помогнемо и бар мало улепшамо празнични период малишанима - суперхеројима, који се боре за оздрављење од најтежих болести. Драго нам је да смо у сарадњи са министарком Иреном Вујовић данас обрадовали малишане који се лече на дечјем одељењу Института за онкологију – истакао је Дамјан Стаменковић, директор оперативних послова компаније Меридиан.

У години коју смо недавно испратили, компанија Меридиан свакодневно је организовала и координирала акцијама помоћи како здравственим центрима, тако и локалним организацијама Црвеног крста, јавним кухињама, а организовала је и акције прикупљања новчаних средстава за лечење малишана од ретких и опасних болести.

Из компаније Меридиан још добрих вести - најављују још више донација и друштвено одговорних пројеката у 2021. години.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (13)