АГОНИЈА ТРАЈЕ: Милан је нестао 20. децембра, а сада се огласила и његова породица

Novosti online

06. 01. 2021. у 20:12

АГОНИЈА ТРАЈЕ: Милан је нестао 20. децембра, а сада се огласила и његова породица

Фото: Приватна архива

НИ након свеобухватне потраге на којој се већ даноноћно ради, Милан Илић (34) из Доњег Милановца који је нестао 20. децембра прошле године, још није пронађен.

Потрага ће, како се сазнаје, бити настављена и наредних дана, а до сада је претражено комплетно приобаље Дунава у пречнику од око 40 квадратних километара и сви остали предели за које је породица сматрала да би требало обићи.

Породица несталог Илића писмом се обратила министру полиције Александру Вулину и директору полиције Владимиру Ребићу, наводећи захвалност што су бројне екипе учествовале у потрази за Миланом.

Наиме, за младићем је трагао велики број полицајаца, припадника интервентних јединица, припадници Жандармерије и рониоци. У сарадњи са њима, породица и пријатељи вршилу су претрагу на копну и у води, мeђутим, ни након свеобухватне претраге терена, ниједан нови траг није пронађен.

Породица Илић је у писму изразила захвалност на свој помоћи која им је досад пружена у потрази за несталим Миланом, а нарочито је упутила захвалност начелнику ПУ Бор који им је био на располагању 24 сата.

- Овим путем желимо да се као породица захвалимо вама лично као и свим припадницима МУП-а који су протеклих дана учествовали у потрази за несталим Миланом Илићем. Такође, желимо да се захвалимо на ангажовању инспекторима ПС Мајданпек, те начелнику ПС, а посебно начелнику ПУ Бор, који нам се ставио на 24-часовном располагању за сваку потребну помоћ - додаје се у писму.

До сада је у претрази терена учествовало више од 200 полицијских службеника.

Потрага је била интензивирана свих претходних дана, а у претрагу терена била је ангажована ронилачка јединица Жандармерије у Доњем Милановцу као и припадници интервентних јединица полиције са псима трагачима полицијске бригаде ПУ за град Београд.

Како се сазнаје, Полицијска управа у Бору је формирала радну групу која ће наставити оперативну претрагу за несталим Миланом, свакодневно до његовог проналаска.

Да подсетимо, Милан је нестао 20. децембра ове године. На себи је имао тегет јакну, црне панталоне и црно-беле патике.

Уколико неко има било какве информације нека се јави најближој полицијској станици или на број телефона 065/8089200.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)