ЗАБЕЛЕЖЕН ЈЕ ПОВЕЋАН БРОЈ ПРИЈАВА БУКЕ У СТАНОВИМА! Шекуларац открио да ли су Београђани поштовали мере у "најлуђој ноћи"

Novosti online

02. 01. 2021. у 09:40

КОМУНАЛНИ милиционери су заједно са инспекцијским службама у протеклих 48 сати обавили 908 контрола рада угоститељских објеката у Београду, а забележили су само три одступања од радног времена до 18 часова, изјавио је начелник сектора унутрашње контроле Комуналне милиције Ранко Шекуларац.

ЗАБЕЛЕЖЕН ЈЕ ПОВЕЋАН БРОЈ ПРИЈАВА БУКЕ У СТАНОВИМА! Шекуларац открио да ли су Београђани поштовали мере у најлуђој ноћи

Фото: Принтскрин

Шекуларац је изјавио да су надлежне службе том приликом издале прекршајне налоге, као и заштитну меру забране рада објеката наредних 72 сата.

Како додаје, Комунална милиција је самостално, без инспекција у истом периоду имала 970 интервенција, приликом чега су уочили два прекорачења, од којих једно у кладионици.

Такође су уобичајено вршили контролу нелегалног такси превоза и нелегалне продаје, али нису забележили кршење комуналног реда.

- Забележен је повећан број пријава буке у становима. Комунална милиција је (том приликом) издала два прекршајна налога у 69 интервенција. Нова година је протекла свакако мирније него претходних година - оценио је Шекуларац.

(Пинк)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)