Моззарт обезбедио униформе за све здравствене раднике у КБЦ Драгиша Мишовић

Промо

30. 12. 2020. у 16:25

Моззарт обезбедио униформе за све здравствене раднике у КБЦ Драгиша Мишовић

Фото: Промо

Наташа Богуновић, главна медицинска сестра: Ова компанија нам је више пута од почетка епидемије изашла у сусрет и донирала неопходна. Њихова подршка нам много значи

Кревети за интензивну негу, витамински пакети, а сада и униформе за комплетно болничко особље... Компанија Моззарт наставља да пружа подршку здравственим радницима у КБЦ Драгиша Мишовић, који износе велики терет у борби против корона вируса. Ситуација у овој здравственој установи је и даље доста тешка, јер су капацитети скоро на измаку, а регионални лидер у приређивању игара на срећу се труди да лекарима и сестрама олакша услове рада.

Фото: Промо

Београд је и даље највеће жариште ЦОВИД-19, а у КБЦ на Дедињу тренутно се збрињавају тешки случајеви оболелих од корона вируса.

Имамо велики број пријема у односу на број отпуста. Интензивна нега је попуњена скоро до последњег места. Захвални смо компанији Моззарт, која нам је више пута од почетка епидемија изашла у сусрет и донарала ствари који су нам неопходне. И ове униформе ће нам много значити – истакла је Наташа Богуновић, главна медицинска сестра КБЦ Драгиша Мишовић, која је изразила наду да ће се ситуација поправити са вакцином.

Фото: Промо

Подсетимо, у оквиру пакета донације за борбу против корона вируса, компанија Моззарт донирала је око милион евра, од чега је 200.000 било евра за набавку десет респиратора.

Фото: Промо

Од самог почетка епидемије, лидер у приређивању игара на срећу кроз финансијске инјекције или набавком потребне опреме континуирано помаже здравственим установама широм земље.

Тренутно је акценат на установама из ковид-система које су најоптерећеније.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)