МИЛАН ЈЕ НЕСТАО ПРЕ ДВА ДАНА У ДОЊЕМ МИЛАНОВЦУ: Породица је очајна - виђен је у граду, а онда се на његов број јавио потпуно непознат човек

М.Стевановић

21. 12. 2020. у 22:34

МИЛАН Илић (34) из Доњег Милановца нестао је 20. децембра. Изашао је из породичне куће и од тада му се губи сваки траг.

МИЛАН ЈЕ НЕСТАО ПРЕ ДВА ДАНА У ДОЊЕМ МИЛАНОВЦУ: Породица је очајна - виђен је у граду, а онда се на његов број јавио потпуно непознат човек

Фото: Приватна архива

Како за "Новости" каже Миланов рођени брат Михајло, нестанак је полицији пријављен јуче ујутру, и полиција је одмах кренула у потрагу.

- На себи је имао црне фармерке, беле патике и тегет јакну са белим крзном - каже за "Новости" Михајло Илић.

Узнемирена мајка Милева каже да је прошло 48 сати неспавања и бриге за дететом:

- Мог сина су видели јуче у граду. Милановац је мало место, препознао га је наш познаник, и јавио нам. Очекивали смо да ће се вратити кући - каже за "Новости" Милева Илић.

Нестали Милан Илић, Фото: Приватна архива

Миланов нестанак прати и једна узнемирујућа околност. Наиме, на његов вајбер број јуче поподне јавио се породици потпуно непознат човек, тврдећи да је број његов.

- Око 4 јуче поподне на његов број се на вајбер јавио неки непознат човек и тврдио да је то његов број и да је он из Свилајнца. За тих двадесетак секунди позива мој син је успео да направи фотографију тог човека. Ми га никада пре нисмо видели - каже Миланова мајка Милева.

Уколико сте видели Милана или имате било какву информацију о њему, јавите на број 0658089200.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)