"ЗАГЛАВИЛИ СМО СЕ, УХВАТИЛА МЕ ЈЕ ПАНИКА": Милица открила како су се она и Стефан изгубили (ФОТО)

Novosti online

20. 12. 2020. у 21:20

МИЛИЦА Мирјанић која је нестала заједно са момком Стефаном јуче, а коју су вечерас пронашли припадници ГСС, осећа се добро. Она је у изјави до детаља испричала шта се дешавало у претходној ноћи током драматичне потраге.

ЗАГЛАВИЛИ СМО СЕ, УХВАТИЛА МЕ ЈЕ ПАНИКА: Милица открила како су се она и Стефан изгубили (ФОТО)

Фото: Фејсбук

- Добро смо после ових 40 сати, колико је прошло од трена кад смо се изгубили. Наишли смо на једну колибу у којој бораве дрвосече, и коју смо обили и ушли у њу. Унутра је била пећ која није била добро разрађена па смо спавали напољу у врећи за спавање. Било је хладно али снашли смо се. Пробудили смо се у 5 ујутру, откад смо сишли са главног пута нисмо имали сигнал - рекла је она за Телеграф.рс.

Како додаје, нису били гладни јер су имали хране за неколико дана. Хране је било и у тој колиби а и они су понели залихе са собом. Прича да су се заглавили јер је на путу било много снега.

- Заглавили смо се два пута. Тад смо одлучили да напустимо возило и кренемо пешака како бисмо нашли неку колибу где ћемо се склонити. Надали смо се да ту има неких дрвосеча који би нам помогли - каже Милица.

 

-  Уплашила сам се кад смо се заглавили, међутим када смо видели колибу у којој је било дрва и хране, страх ме је попустио у току ноћи.  Међутим, ујутру око 9, 10 сати ме је паника ухватила поново. Захвалила бих се свима, пре свега ГСС, али и човеку у чијој смо колиби боравили, он се зове Ивица и оставили смо му поруку, да нас позове, како бисмо му надокнадили причињену штету - наводи Милица.

Фото: ГСС

 

На питање да ли ће се поново упустати у овакве авантуре, Милица у шали одговара:"Па то сад не смем да кажем јер је тата поред мене".

Додаје да од планинарења, упркос "малом паклу" кроз који су прошли она и Стефан, неће одустати, али наводи да ће убудуће бити обазривији а у ове авантуре се неће упуштати сами.

Двоје младих пронашли су припадници Горске службе спасавања Србије (ГССС).

Фото: ГСС

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Amarcord

21.12.2020. 09:17

А можда најпре да плате трошкове ове "авантуре" ? ! "Адреналински зависници" би могли да "плате ово планинарење".