МИЛИЧИН ОТАЦ НАКОН СУСРЕТА СА ЋЕРКОМ ОТКРИО: Позвала је мајку и рекла јој ове речи

Novosti online

20. 12. 2020. у 20:23

СТЕФАН Русов и Милица Мирјанић су пронађени, после више 40 сати након што су нестали на Бељаници. Србија је трагала за двоје младих, а у потрагу је био укључен велики број полицајаца и волонтера. Миличин отац М. Мирјанић у првој изјави за медије емотивно говори о драми која се дешавала претходну ноћ.

МИЛИЧИН ОТАЦ НАКОН СУСРЕТА СА ЋЕРКОМ ОТКРИО: Позвала је мајку и рекла јој ове речи

Фото: Принтскрин

- Нисмо спавали целу ноћ. Осећам се јако чудно. Не могу да верујем да су нађени живи. Нисам се с њом чуо, позвала је мајку и рекла да је добро. То је најважније - рекао је М. Мирјанић који је тренутно у Лисинама.

Миличин отац иде да се увери у МУП у Деспотовац где се Милица и Стефан тренутно налазе, како би се уверио да му је дете добро.

Он се захвалио свима који су помогли у потрази, посебно истичући пожртвованост Горске службе спасавања (ГСС).

- Хвала Веселину Јевросимовићу, хвала члановима ГСС, сви су укључили, хвала свима - емотивно је говорио М. Мирјанић.

Двоје младих пронашли припадници Горске службе спасавања Србије (ГССС). А Мирјанић се захвалио и осталима који су дали значајан допринос да се драматична потрага заврши са срећним крајем. Он се захвалио свима који су данас били укључени у потрагу, а то су били, између осталих,  председник Цомтраде Веселин Јевросимовић, директор Безбедносно-информативне агенције Братислав Гашић, министар унутрашњих послова Александар Вулин, начелник Полицијске управе за град Београд, пуковник Веселин Милић, као и сам председник Србије Александар Вучић.

Чланови породице дошли су до Милице Мирјанић која је ноћас нестала са својим дечком код Деспотовца.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)