ИСПОВЕСТ СТЕФАНА ЗА "НОВОСТИ": Открио шта се тачно догодило - "Не би се добро завршило..."

Новости онлине/Ђ. М.

20. 12. 2020. у 19:19

СТЕФАН Русов и Милица Мирјанић су пронађени, више од 40 сати након што су нестали на Бељаници. Србија је стрепела за судбину двоје младих, док је велики број полицајаца и волонтера трагао за њима.

ИСПОВЕСТ СТЕФАНА ЗА НОВОСТИ: Открио шта се тачно догодило - Не би се добро завршило...

Фото: Приватна архива

Након што су пронађени, новинар "Вечерњих новости" је разговарао са Стефаном, који је преморен након дана и ноћи проведеног у планини.

- Мало ме је сада попустио адреналин, и сустигао ме је умор. Добро смо и Милица и ја, све је сада у реду - рекао нам је Стефан, и додао:

- Не би се добро завршило да нисмо налетели на колибу. Био је мркли мрак, само смо улетели унутра. Мислили смо да ћемо наћи неке мештане у околини, међутим свуда је пустош тамо, није било апсолутно никога.

Младић је рекао за "Новости" да се кола нису покварила, већ су током вожње налетели на дубоки снег и возило се заглавило, па да не би трошили гориво на грејање, решили су да се склоне на сигурно, у колибу.

- Желим да се захвалим свима који су учествовали у потрази, и медијима који су дигли буку и на тај начин помогли потрагу - рекао је на крају Стефан.

У потрази је учествовало укупно 29 припадника Сектора за ванредне ситуације са 11 возила и псом, као и 25 припадника ПУ Јагодина, 4 ПУ Бор, 4  Управе криминалистичке полиције и 2 ПУ Крагујевац.

Такође, припадник СВС био је ангажован и на претрази терена из ваздуха, заједно са припадницима Хеликоптерске јединице који су претражили више локација уз ток реке Ресаве, Канјон реке Ресаве, места Дебели и Јелови поток као и обилазак врха Бељанице.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)