ОГЛАСИО СЕ МУП НАКОН СПАСАВАЊА МИЛИЦЕ И СТЕФАНА: Хеликоптери, полицајци и волонтери кључни за проналазак двоје младих

Ноости онлине

20. 12. 2020. у 18:43

НАКОН целодневне потраге за Милицом Мирјанић и Стефаном Русовом, који су на срећу пронађени живи и здрави, огласило се и Министарство унутрашњих послова, које је предводило операцију.

ОГЛАСИО СЕ МУП НАКОН СПАСАВАЊА МИЛИЦЕ И СТЕФАНА: Хеликоптери, полицајци и волонтери кључни за проналазак двоје младих

Фото: В.Ђ.

Након целодневне потраге коју је предводило Министарство унутрашњих послова, припадници полиције, Сектора за ванредне ситуације, хеликоптерска јединице МУП-а, Горске службе спасавања, ловачког друштва из Деспотовца и бројних волонтера, Милица Мирјанић (2000) и Стефан Русов (1997), чији је нестанак пријављен 18.12.2020. године, пронађени су неповређени у близини места Брезовица.

Поводом нестанка два лица на територији општине Деспотовац, место Лисине, ангажовани су припадници Сектора за ванредне ситуације у садејству са Дирекцијом полиције, Горском службом спасавања и шумским газдинствима на претрази терена. 

У потрази је учествовало укупно 29 припадника Сектора за ванредне ситуације са 11 возила и псом, као и 25 припадника ПУ Јагодина, 4 ПУ Бор, 4  Управе криминалистичке полиције и 2 ПУ Крагујевац.

Такође, припадник СВС био је ангажован и на претрази терена из ваздуха, заједно са припадницима Хеликоптерске јединице који су претражили више локација уз ток реке Ресаве, Кањон реке Ресаве, места Дебели и Јелови поток као и обилазак врха Бењанице.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)