ДОКТОР КОН СЕ ОГЛАСИО НА ФЕЈСБУКУ РАНО ЈУТРОС: Порука коју је послао ће вас изненадити - "Начин на који је прослављен Свети Никола..."

Новости онлајн

20. 12. 2020. у 08:41

ДОКТОР КОН СЕ ОГЛАСИО НА ФЕЈСБУКУ РАНО ЈУТРОС: Порука коју је послао ће вас изненадити - Начин на који је прослављен Свети Никола...

Фото: Принтскрин Курир ТВ

ЧЛАН Кризног штаба за борбу против корона вируса, епидемиолог Предраг Кон, огласио се рано јутрос на свом Фејсбук налогу.

Доктор Кон је иначе врло активан на Фејсбуку, а када се оглашава, то су најчешће поруке упозорења, обавештења о критичности ситуације у којој се налазимо, или пак апел грађанима да поштују епидемиолошке мере.

Ипак, овог јутра, после можда највеће српске славе, Никољдана, епидемиолог Кон је за све домаћине у Србији који су јуче прославили своју крсну славу имао потпуно другачију поруку.

- Начин на који је прослављен Свети Никола је до сада највећа подршка херојским здравственим радницима Србије. Достојанствено са пуно духа домаћини су у миру у својим домаћинствима прославили заштитника својих домова, чувајући здравље и живот. Већа награда и подршка здравственим радницима није могла доћи у значајнијем тренутку. Српска православна црква је својим порукама подржала живот и здравље поштујући здравствене раднике. Јеврејска заједница Србије је у тишини и у својим домовима прославила Хануку. До сваког здравственог радника треба да стигну поруке подршке. То јесте солидарност у правом тренутку. Срећна вам слава домаћини Србије још једном! - написао је доктор Кон.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)