Следе још веће донације: Меридиан помогао Влади Црне Горе и читавом региону

Промо

06. 12. 2020. у 12:00

Следе још веће донације: Меридиан помогао Влади Црне Горе и читавом региону

Фото: Промо

ВИШЕМИЛИОНСКИ програм донација компаније Меридиан за преко 100 градова и општина у региону

Епидемиолошка ситуација и даље је нестабилна, па је здравствени систем не само наше земље, већ и читавог региона под великим притиком.

Пажљиво пратећи ситуацију на свим тржиштима где послује, компанија Меридиан у седмици за нама била је непрекидно на терену и нашла се на првој линији борбе против пандемије како у Србији, тако и у Црној Гори и БИХ.

У знак солидарности и подршке са грађанима Црне Горе где такође послује, компанија Меридиан донирала је новчана средства Влади Црне Горе за потребе сузбијања пандемије на територији суседне државе.

Фото: Промо

Медицинска апаратура и друга дефицитарна опрема донирани су и здравственим установама у Подгорици, Будви, Никшићу, Беранама, Херцег Новом, Бару, Рожајама...

Запослени у компанији поново су посетили Инфективну клинику КЦС и донирали су болничке лежајеве, будући да ова установа већ недељама прима пацијенте преко својих смештајних капацитета и дневно обави више од 400 прегледа.

Једно од епидемиолошких жаришта је и Колубарски округ. Био је то повод да компанија Меридиан посети Дом здравља Уб и уручи значајну донацију у виду дефицитарне медицинско - техничке опреме.

Фото: Промо

Меридианбет караван хуманости већ десет месеци је на терену и широм БиХ, како у Републици Српској тако и у Федерацији БиХ. Бања Лука, Сарајево, Добој, Приједор, Тузла – само су неки од градова у којима Меридиан упућује донације здравственим установама, народним кухињама, домовима за старе, Црвеном крсту, али и аматерским спортским клубовима и организацијама цивилног друштва.

Фото: Промо

У оквиру великог пакета донација локалним заједницама у време пандемије вредног више од 50 милиона динара, Меридиан је до сада подржао више од 100 градова и општина широм региона.

Меридиан – солидарно до коначне победе над пандемијом

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)