ЉИЉАНА ЈЕ ДОБИЛА СТАН У ЗЕМУНУ: Мајка двоје деце, остала без мужа пре седам година - награда отишла у праве руке

Б. ПУЗОВИЋ

05. 12. 2020. у 19:21

ЉИЉАНА ЈЕ ДОБИЛА СТАН У ЗЕМУНУ: Мајка двоје деце, остала без мужа пре седам година - награда отишла у праве руке

Фото: Фацебоок

ПРИЖЕЉКИВАЛА сам да добијем неку од награда, али ни сањала нисам да ће то баш бити једна од премија, стан у Београду! Била сам пресрећна када је у огромној гомили коверата извучен баш онај са мојим именом. Препознала сам свој рукопис, име, адресу, а кад је речено да је све у реду, да су рачуни регуларни, мојој срећи није било краја.

Ово, не кријући радост, каже Љиљана Николић из Паљува код Уба, срећна добитница стана у наградној игри “Узми рачун и победи 2020”. Од првог тренутка, када је прочитано њено име, телефон није престајао да звони.

Усијао се од честитки родбине, пријатеља, комшија, колега с посла на Површинском копу “Тамнава западно поље” Рударског басена “Колубара”, где Љиљана ради. Љиљана је удовица, живи са ћеркама, а у “Колубари” ради административне послове.

- Учествовала сам и у прошлој наградној игри “Узми рачун и победи”, нисам добила никакву награду, али сам чврсто решила да и овога пута пошаљем фискале рачуне – каже Љиљана.

- Стан у Београду, који сам добила, оставићу ћеркама, шеснаестогодишњој Јовани и две године млађој Наташи. Просто је невероватно да у огромној количини коверата, буде извучен баш онај који сам ја послала!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)