СТИЖЕ НОВА ЈЕДНОКРАТНА ПОМОЋ: Вучић најавио исплату у висини једне плате у наредних десет дана, а ево ко ће добити новац

Novosti online

03. 12. 2020. у 22:05

СТИЖЕ НОВА ЈЕДНОКРАТНА ПОМОЋ: Вучић најавио исплату у висини једне плате у наредних десет дана, а ево ко ће добити новац

Фото: РТС

ПРЕДСЕДНИК Вучић је у вечерашњој емисији на РТС-у најавио нову помоћ туристичком сектору у циљу да се ублаже последице пандемије вируса корона.

Он је рекао да ће у наредних десет дана бити исплаћена једнократна помоћ у висини једне зараде туристичким водичима, хотелијерима, туристичким агенцијама и рентакар агенцијама.

Према његовим речима, помоћ ће примити око 72.000 грађана Србије.

- Управо зато ћемо ићи са новом рундом помоћи туристичком сектору. Ми идемо са новом исплатом у нивоу једне зараде туристичким водичима, хотелијерима, туристичким агенцијама и рентакар агенцијама. Њих 72.000 ће добити ту помоћ у наредних десет дана - открио је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (39)

Ivana

04.12.2020. 01:12

Drago mi je što će pomoći penzionerima i što je decmabr mesec nekako će se osetiti da nisu sami, i svaki dinar im je važan jer je decembar mesec i Covid 19 i nekako ljudi više umiru u decmebru jedca čekam da se završi ovaj mesec.