СКУПЉЕН НОВАЦ ЗА ЛЕЧЕЊЕ МАЛЕ АНИКЕ: Родитељи објавили поруку која тера сузе на очи

Новости онлине

03. 12. 2020. у 17:19

СКУПЉЕН НОВАЦ ЗА ЛЕЧЕЊЕ МАЛЕ АНИКЕ: Родитељи објавили поруку која тера сузе на очи

Фото: Приватна архива

РОДИТЕЉИ мале Анике Манић, која је ујединила Србију током прикупљања помоћи за њено лечење, објавили су данас сјајне вести - напокон је скупљен новац за скупе лекове и терапије,

Њихову поруку вам преносимо у целости:

"После скоро 3 месеца прикупљања средстава за најскупљу терапију на свету, спремни смо да објавимо завршетак прикупљања средстава за Аникин третман. Радост је огромна, а захвалност вечна. 

Ова акција је подстакла толико људи, побудила најбоље у људима, ујединила нас све. Сви смо се борили за исти циљ, чиста срца, помагали колико смо могли и дали свој максимум. Хвала држави Србији на подршци и организовању транспорта до болнице. Хвала грађанима Србије за сваки одвојени тренутак, пажњу, изговорену реч и динар за нашу Анику. Хвала Аникиним помагачима из региона и широм света који су препознали Аникину борбу и показали да подршка не зна за границе. Показали смо, сви заједно, да дечији живот нема цену и да уједињени моз̌емо створити чуда јер у њих и верујемо. 

ХВАЛА „ТИМУ АНИКА“. За сваки пост, одговорени коментар, поруку, базар, кутију, лицитацију, постер, билборд, послати емаил, контактирану фирму, прорачун, гостовање у медијима, видео, причу из личног угла, телефонски позив, идеју, подршку, ентузијазам. Направили сте чудо! Никад нећемо моћи довољно да вам се захвалимо на свему. Ви сте Аникини суперхероји.

Фото: Фејсбук

Хвала сваком појединцу на сваком послатом СМС-у, на свакој објави на друсштвеним мрезжама, на сваком помињању Аникине приче међу породицом, пријатељима, колегама. Хвала на свакој донираној ствари, весштини или услузи, на сваком организованом базару у разлицчитим временским условима, хвала на свакој хуманитарној вечери, на награђивањима и лицитацијама. Хвала малим другарима из вртицћа и основних школа, гимназијалцима и студентима који су подржали Аникину борбу на најслађе и најкреативније начине. Хвала свим компанијама на великом доприносу крајњем резултату, хвала малим предузетницима на свим сјајним акцијама којима су нам показали да иза сваког малог бизниса стоји огромно срце. Хвала свим познатим личностима које су своју платформу искористиле на прави начин и омогућиле да се наш апел далеко чује. Хвала свим спортистима, глумцима, музичарима, уметницима који су постали лице уједињења у овој херојској борби.

Велико хвала нашој породици, родбини, пријатељима. Ви сте наша покретачка снага и Аникина снага.

Фото Приватна архива

Хвала Горњем Милановцу - малом граду великих људи. Граду за пример, граду за понос. Већ смишљамо велику прославу, када Аника дође са терапије!

Хвала Аники, што нам је показала шта то значи борити се, не одустајати, волети и бити вољен. Хвала ти што си нам показала шта је прави живот, да није бајка, али да може да има срећан крај. И да у сваком дану, ма колико тежак био, може да се нађе лепота и захвалност.

Хвала свима вама, које знамо и које се надамо да ћемо тек упознати. Дугујемо вам захвалност до краја живота. Дали сте шансу нашој малој девојчици да настави своју борбу за дуг и леп живот. Одушевљени смо и неизмерно захвални да има толико људи који су спремни да помогну девојчици коју не знају без оклевања. Ово је један диван дан, и ово је један диван свет у коме одрастају наша деца.

Пред Аникином породицом је сада припрема за путовање на терапију, али Аникин тим ће наставити да прати Аникину причу и да вас обавештава. Толико је деце и одраслих којима је потребна помоћ, али још више добрих људи спремних да помогну. Останимо уједињени и хумани и наставимо да помаз̌емо и другима. Наша жеља је да се сав преостали новац, акције, лицитације и кутије преусмере на друге кориснике фондације."

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)