ЗВАНИЧНО ВЛАСНИК СТАНА: Срећна добитница у игри "Узми рачун и победи" потписала уговор

А. Булатовић

03. 12. 2020. у 13:08

ЗВАНИЧНО ВЛАСНИК СТАНА: Срећна добитница у игри Узми рачун и победи потписала уговор

Фото: З. Рашић

СРЕЋНА добитница стана у наградној игри "Узми рачун и победи 2020", Маја Флорић из Параћина, сада је и формално власник некретнине у Београду. Потписала је уговор са министром финансија Суинишом Малим и са директором Републичке дирекције за имовину Јованом Воркапићем.

Захвљајући скупљају фискалних рачуна освојила је стан од 50,47 квадрата у насељу Земунске капије. Њена коверта извучена од 3,2 милиона пристиглих коверата са фискалним рачунима.

- Ми ћемо свакако стан задржати, нећемо га продати, јер срећа се не продаје! - поручила је Маја Флорић. - За сада немамо друге планове. Деца расту, а они ће се овако лакше одлучити где ће становати.

Срећна добитница из Параћина, међутим, била је и прилично упорна. Послала је 30 коверата.

- Хвала јер сте постали партнер Владе Републике Србије, партнер Вашој држави у борби против сиве економије - рекао је министар Мали.

У ФОНДУ ЈОШ 11 СТАНОВА

НАДЛЕЖНИ позивају грађане Србије да наставе да шаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 фискалних исечака за учешће у наградној игри "Узми рачун и победи 2020". У нагрданом фонду је остало још 11 станова, као и 55 аутомобила "фијат 500Л".

- Хвала Вам на лојалности коју сте показали тиме што сте одговорно прикупљали фискалне рачуне и послали их, јер нама је борба против сиве економије једна од најважнијих ствари са којима се суочавамо. Ако не узмете фискални рачун, тај новац ће завршити у сивој зони, јер ће користи имати само онај ко тај рачун није издао. Уколико узмете рачун, део пореза улази у буџет, а од тог новца градимо ауто-путеве, градимо и пројекте попут насеља "Земунске капије", градимо болнице, школе, боримо се против кризе коју изазива Ковид 19, јер купујемо лекове, медицинску опрему, помажемо нашој привреди.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)