МЕНИ ЈЕ ТО СУПЕР: Несторовић се поново огласио о снимку који је запањио колеге

Novosti online

03. 12. 2020. у 11:45

МЕНИ ЈЕ ТО СУПЕР: Несторовић се поново огласио о снимку који је запањио колеге

Фото: Хепи тв принтскрин

ПУЛМОЛОГ и бивши члан Кризног штаба за борбу против корона вируса Бранимир Несторовић, недавно је на друштвеној мрежи Фејсбук објавио монтирани снимак на којем се налазе епидемиолози др Предраг Кон и др Бранислав Тиодоровић.

На монтираном снимку, др Кон представља сирену за узбуну и кроз “облачиће” шаље поруке које су представљене сликама вакцина, мртвачким главама и новцем. За то време, др Тиодоровић окреће сирену на леђима др Кона.

Професор др Бранимир Несторовић огласио се и рекао да чак ни сада, када се подигла толика прашина око ове објаве, не мисли да има било шта лоше у томе. Додаје да није он тај који га је монтирао, већ га је само поделио када је наишао на њега на друштвеним мрежама.

- Нисам никоме ништа објашњавао у медијима тим поводом. Снимак је само шерован на мом профилу и мени је супер- рекао је кратко Несторовић и ставио тачку на нагађања да ли сматра да је тиме увредио колеге из Кризног штаба.

Поводом поменутог снимка огласио др Бранислав Тиодоровић, који је рекао да је видео клип, али да не може да верује да је то тачно.

- Зашто би Бане имао такав однос према мени? Све до сада сам мислио да имамо је колегијалан однос - рекао је епидемиолог.

Затим се огласио и др Кон, који је открио да се са Несторовићем размимоилазио у мишљењима и на седницама Кризног штаба.

- То говори о њему и његовој духовитости… Никада се нисмо слагали у ставовима. У току рада у Кризном штабу нисам се јавно конфронтирао са њим јер смо били у истом тиму. Претпостављам да то сматра мојом слабошћу. Историјски суд о понашању у току пандемије као и детаљне расправе доћи ће тек када све прође. Ја их врло сталожено, чиста срца, чекам врло спремно, али и са пуном одговорношћу - рекао је др Кон.

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)