ХАОС У ПРОГРАМУ УЖИВО: Репортерка извештавала о проституцији у шабачкој кафани, пролазник пришао и почео да псује (ВИДЕО)

Novosti online

02. 12. 2020. у 11:20

ХАОС У ПРОГРАМУ УЖИВО: Репортерка извештавала о проституцији у шабачкој кафани, пролазник пришао и почео да псује (ВИДЕО)

Фото: ТВ Прва принтскрин

ГРАЂАНИ Србије били су запрепашћени када је откривено да су власници једног локала у Шапцу девојке приморавали на проституцију.

У Јутарњем програму ТВ Прва догодила се несвакидашња ситуација када су се репортери нашли испред овог локала. 

Наиме, док је новинарка говорила о овом случају и како је изгледала акција хапшења, те да је у кафани пронађена и велика количина новца, случајни пролазник упао је у кадар.

- Стварно пронађена? Је л' си ти то видела, је л' си ти то секо видела. Ј**** ти матер - викао је на репортерку.

Репортерка се извинила гледаоцима на ометању а потом наставила извештавање. Између осталог, рекла је и да нико од мештана није хтео да стане пред камере јер годинама знају шта се догађала у кафани али су о томе ћутали из страха од комшија који су ухапшени.

Подсетимо, због сумње да су приморавали жене на проституцију, у ноћи између петка и суботе око 1 сат после поноћи ухапшени су В.Г. (57), власник објекта "Луна ПП звезда" у Мајуру (бивша "Златна греда"), његова супруга Е.Г. (49) и Н.О. (41), из оближњих Владимираца.

Ухапшенима се ставља на терет кривично дело трговине људима, а полиција је приликом упада у објекат затекла четири девојке у пружању сексуалних услуга клијентима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)