МЕСЕЦ ХУМАНОСТИ У МОЗЗАРТУ – СВАКИ ТИКЕТ ЈЕ ДОБИТАН!

Промо

01. 12. 2020. у 12:21

МЕСЕЦ ХУМАНОСТИ У МОЗЗАРТУ – СВАКИ ТИКЕТ ЈЕ ДОБИТАН!

Фото: Промо

Кроз акцију „Хуманитарни тикет у подне” у децембру ће бити донирано најмање 310.000 динара, јер је улог који наша компанија даје познатим личностима за типовање од 10.000 динара уједно и загарантовани добитак

У Моззарту је игра на хуманост сигуран добитак! Улог од 10.000 динара који ова компанија свакога дана даје познатим личностима за типовање током целог децембра уједно је и загарантовани добитак. Дакле, сваки „Хуманитарни тикет у подне“ овог месеца је добитан, а биће донирано најмање 310.000 динара. Та сума ће сигурно бити већа јер су племенити кладиоци врло често успешни, попут глумца Бориса Миливојевића који је последњег дана новембра остварио добитак од 87.300 динара, а по његовој жељи лидер у области игара на срећу донираће новац за лечење Анике Манић и Миње Матић, по 43.650 динара.

Фото: Промо

Као и досад, Моззарт ће усмеравати добитке тамо где познати гости ове игре „у подне“ желе, а одлуком менаџмента компаније, племенити листићи који не прођу имаће додатну вредност – по 10.000 динара сваког дана ићи ће у фонд. Укупан износ биће дониран у хуманитарне сврхе на крају месеца.

Новогодишњи празници су традиционално време даривања, а компанија Моззарт одлучила је да цео децембар прогласи за месец хуманости и на тај начин испрати 2020. годину, у којој је због епидемије корона вируса била потребна највећа подршка заједници досад. У тешким временима, лидер у области игара на срећу стао је уз свој народ и помогао бројним донацијама. Осим континуиране подршке здравству, из пакета помоћи од 700.000 евра, Моззарт је наставио и са редовним акцијама, као што је „Хуманитарни тикет у подне“, који траје од јуна 2016.

Фото: Промо

  • Четири и по године није прошао ниједан дан, а да нека позната личност није на порталу www.моззартспорт.цом састављала тикет у хуманитарне сврхе! Имали смо много добитака, а укупна донирана сума износи 17.288.794 динара, односно скоро 150.000 евра. Уз помоћ познатих личности из свих сфера живота помагали смо институцијама, појединцима, хуманитарним организацијама, удружењима и другима којима је помоћ преко потребна - каже Борјан Поповић, директор Корпоративних послова компаније Моззарт.

Фото: Промо

Само 12.700 динара недостајало је да и глумац Борис Миливојевић уђе у клуб најуспешнијих добитника, са износима од преко 100.000 динара. Међу њима су Андреа Тринкијери, Момчило Бајагић, Војин Ћетковић, Здравко Чолић, Милош Теодосић, Милица Мандић, Бранислав Трифуновић, Борис Режак, Душко Пијетловић, Емир Кустурица, Милан Мачван, Младен Крстајић, Вања Савић, Владимир Лучић, Данило Николић, Оља Левић и многи други.

Прослављени екс-југословенски и сплитски фудбалер Ивица Шурјак саставио је хуманитарни тикет за рекордних 823.600 динара, а добитак је усмерио ка Удружењу родитеља деце оболелих од малигних болести – ЗВОНЧИЦА.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)