ТУЧА У КОВИД АМБУЛАНТИ У ВАЉЕВУ! Радник Дома здравља песницом поломио нос вођи тима за тестирање на корона вирус

Novosti online

30. 11. 2020. у 10:43

У ковид амбуланти у Ваљеву у недељу дошло је до физичког окршаја двојице запослених, када је једном од њих поломљен нос!

ТУЧА У КОВИД АМБУЛАНТИ У ВАЉЕВУ! Радник Дома здравља песницом поломио нос вођи тима за тестирање на корона вирус

Фото: И. Маринковић

 Због овог инцидента, против радника ваљевског Дома здравља Н.С. (39) биће поднета кривична пријава у редовном поступку јер је свом колеги О. А. (37) ударцем песницом нанео телесне повреде.

Инцидент се догодио у недељу у 18 часова испред зграде Дома здравља, која је због тешке епидемиолошке ситуације претворена у ковид амбуланту. Повод за физички обрачун између двојице медицинских радника за сада није познат, а управа Дома здравља није се оглашавала.

После вербалне расправе испред зграде установе, како се незванично сазнаје, Н.А. је свом колеги задао три ударца у пределу главе, том приликом му поломивши нос. Због тога је О.А, који је као медицински техничар ангажован као вођа тима за тестирање на корона вирус, морала да буде указана лекарска помоћ.

Након инцидента позвана је полиција која ће, а против Н.С. поднети кривичну пријаву у редовном поступку за наношење тешке телесне повреде.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)