ПИСМО ДИРЕКТОРА КРАЉЕВАЧКЕ БОЛНИЦЕ: Панићу, имамо превише изазова да бисмо слушали твоје навијање да корона победи

Novosti online

29. 11. 2020. у 12:30

ПИСМО ДИРЕКТОРА КРАЉЕВАЧКЕ БОЛНИЦЕ: Панићу, имамо превише изазова да бисмо слушали твоје навијање да корона победи

Фото: Г.Ш.

В.Д. директор Опште болнице "Студеница" у Краљеву, др Зоран Мрвић упутио је отворено писмо доктору Радету Панићу поводом његових изјава. Писмо преносимо у целости:

- Колега Раде Панић је добар део борбе својих колега са короном провео у својевесној хибернацији. Да је ту међу нама могли смо да сазнамо гледајући га на разним телевизијама где је своју подуже стицану диплому подредио политичким интересима.

- Док су његове колеге несебично похитале у Нови Пазар да помогну, остављајући своје породице у Краљеву, његов правац је био ТВ студио у Београду одакле је "боље" од свих знао ста се дешава на терену. Решен да беспоговорно буде на услузи туђим политичким идеалима, прихватио је нову директиву да се укључи у ковид режим и буде неко ко це се "прославити" улогом инсајдера. Лажи и, још једном лажи, које последњих дана износи тужније су и поражавајуће за њега и његове патроне од оних патетичних суза којима је покушао лажно да представи ситуацију и ЗЦ Студеница. Можда су му сузе изазвале чињеница да је ова установа данас боље опремљена него икада пре. Да имамо свега довољно - и апарата и лекова и материјала и опреме...

- Човек који има више сати у ТВ студијима него у црвеној зони се дрзнуо да коментарише и износи лажне информације о раду својих колега и о ситуацији у установи. Никада се није нашао на пријему да би знао како се ради тријажа, како се обављају договори и врше процене за хоспитализацију или транспорт.

- Раде Панићу, имамо и превише изазова и брига у борби за сваког нашег суграђанина и житеља региона да би слушали твоја навијања да корона победи. Легитимно је да будес на страни гостујућих навијача, али за њих постоји посебан сектор, презрен од осталих -написао је на крају др Мрвић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)