ПЕТ ГОДИНА БИЛИ ПОДСТАНАРИ: Победници наградне игре постали власници два стана ове године!

З. Рашић

28. 11. 2020. у 21:56

ПЕТ ГОДИНА БИЛИ ПОДСТАНАРИ: Победници наградне игре постали власници два стана ове године!

Фото: З. Рашић

ДА Деда Мраз заиста постоји, како је написала на једној од својих фотографија, на невероватан начн уверила се вечерас Маја Флорић, мајка двоје преслатких малишана. Рођена у околини Бора, одакле је и њен супруг, већ више године живе и раде у Параћину, а како су заиста били вредни и добри, Деда Мраз је одлучио да им поклони – стан, кроз смех нас убеђује Маја, срећна добитница главне награде у игри “Узми рачун и победи”, двособног стана у насељу Земунске капије.

Радост, шок, примање честитки одушевљених суграђана и супруг који се спрема да части сутра колеге на послу, јер ради иако је недеља – тако проводи вече четворочлана породица Флорић, будући да су планове око тога шта ће и како ће са станом, одлучили да кроји касније.

- Играли смо и раније наградне игре али никад нисмо добијали ништа, а ову, државну, играли смо од самог почетка. Тачно је да је моја Маја у моменту кад су њен коверат извукли правила палачинке, али од њих није било ништа, први пут палачинке су остале недовршене. Полудели смо сви од среће . Деца нам стижу, стан у Београду биће нам свакако потребан, али не журимо, видећемо како ћемо даље - рекао је, за “Новости”, Мајин супруг, а потврђује Маја, која је поверовала у деда Мраза.

Фото: З. Рашић

Ове године Флорићима се баш посрећило јер су око пет година били подстанари. Стан у коме живе, у близини Стакларе, купили су јануара, на кредит. Тек су га уредили. Имају двоје деце Јану (10) и Немању (9). Њиховој радости такође нема краја јер сад имају због чега да тзраже богате новогодишње пакетиће.

- Из Бора смо дошли пре пет година. Почео сам ја да радим, па супруга, па се деца родила…а сад још и стан у Београду. Ја радим у ЈП “Србија ауто-пут” у Ћуприји, а супруга ради у “Римастеру”. Посао имамо, сад још два стана ове године, заиста нам се посрећило - кажу углас.

Маја додаје да ће у сваком случају наставити да игра наградне игре.

- Годинама играм бинго и лото, а наставићу и ово, скупљаћу и даље рачуне. Имамо један аутомобил, а како нам све иде на руку, ко зна, не би било лоше да нас се “омакне” нови!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)