Меридиан новим спотом шаље најважнију поруку - СТОП НАСИЉУ НАД ЖЕНАМА! (ВИДЕО)

Промо

25. 11. 2020. у 16:00

Сваког 25. новембра обележава се Међународни дан борбе против насиља над женама, а Србија га дочекује са упозоравајућом статистиком - само у првој половини 2020. забележено је више од 11.000 случајева насиља усмерених према женама, док је њих 15 смртно настрадало.

Меридиан новим спотом шаље најважнију поруку - СТОП НАСИЉУ НАД ЖЕНАМА! (ВИДЕО)

Фото: Промо

Осим што широм региона успешно послује више од две деценије, Меридианбет и на делу, сопственим примером и моделом пословања показује да је друштвено одговорна компанија - посебно када је реч о политици родне равноправности, економском оснаживању жена и нултој толеранцији на било који вид насиља и дискриминације.

Насупрот подацима РЗС за претходну годину где је 44% удео жена у укупном броју запослених грађана Републике Србије, менаџмент компаније Меридиан итекако предњачи - нешто више од 65% запослених чине жене, које се налазе на неким од најодговорнијих позиција.

Поводом Међународног дана борбе против насиља над женама, компанија Меридиан подсећа јавност да решавање овог проблема мора имати приоритет не само у раду државних органа, већ и у функционисању пословне заједнице, која има веома важну улогу у промовисању културе толеранције и уважавања.

Заштитна лица и пријатељи компаније Меридиан и овом приликом су се пригодним видеом обратила јавности и подигли свест о проблему који се тиче свих нас.

И у најтежим тренуцима кроз које као друштво ових дана пролазимо, једна порука се не сме заборавити - СТОП НАСИЉУ НАД ЖЕНАМА.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (8)