ВУЧИЋ: Хвала свима који вредно раде на изградњи болнице!

Novosti online

24. 11. 2020. у 22:16

ВУЧИЋ: Хвала свима који вредно раде на изградњи болнице!

Фото: инстаграм

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обилази радове на изградњи нове ковид болнице у Војном комплексу "Земун економија" на Батајничком друму у Београду.

- Хвала свима који вредно раде на изградњи нове ковид болнице у Војном комплексу "Земун економија - написао је председник на свом Инстаграм налогу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (60)

Ivana

24.11.2020. 23:32

Aleksandar Vučić zaista želi da ekonomski razvija i gradi Srbiju, hvala predsedniče na svemu što činite za ekonomski oporavak i razvoj. Srbija danas ima predsednika kojem je stalo da gradi Srbiju. Hvala na ovoj izgrađenoj bolnici, ali bih ja volela vakcinu da primim, i da ne ležim u bolnici. Da budem među prvih milion.

star

25.11.2020. 06:51

Radnici na izgradnji kovid bolnice su svojim trudom i radom uspeli da u predviđenom roku završe sve radove na ovoj bolnici, i prvi pacijenti će za koji dan biti smešteni u njoj na izlečenje od korone virusa.

Veljkovic

25.11.2020. 11:26

Kapa dole koji rade ikoji su angazovani oko izgradnje bolnice. Pre par dana sam prolazio kraj gradilista i iznenadio sam se kada sam video veliki broj radnika koji vredno rade u vecernjim satima pod svetlima reflektora.

Dada

25.11.2020. 11:49

Država zaista daje sve od sebe da zdravstvenim radnicima, kao i obolelima od virusa, što je više moguće, obezbedi sve uslove i učini sve što može, da se stanje popravi i dovede u normalu.Ulaganje u zdravstvo je najbolja investicija u borbi protiv kovida, ali i za sve druge bolesti, jer će moći da se zbrinu svi kojima je lekarska pomoć potrebna.