НЕ ЗАТВАРА СЕ СВЕ У 18х: Списак објеката који ће радити дуже због короне

Танјуг

23. 11. 2020. у 17:22

НЕ ЗАТВАРА СЕ СВЕ У 18х: Списак објеката који ће радити дуже због короне

Фото: П.Милошевић

ОД сутра, 24. новембра, па у наредних десет дана, на снази ће бити нове мере Владе Србије, донете ради спречавања ширења вируса корона.

Тако ће до 3. децембра радно време угоститељских објеката - ресторана, кафића, барова, клубова, као и трговинских центара, позоришта, биоскопа и других установа културе, те приређивача посебних и класичних игара на срећу, бити ограничено до 18 сати.

Продавнице и други малопродајни трговински објекти радиће до 21 сат.

Апотеке, бензинске пумпе у обављању делатности продаје горива и угоститељски и други објекати који врше доставу хране, могу да раде без ограничења.

Све радње које се не налазе у тржним центрима, попут бутика у београдској Кнез Михаиловој улици или фризера у насељу, али и многобројних занатлија, моћи ће да раде, као и по претходној одлуци, до 21 сат, рекао је за Блиц градски секретар за послове одбране, ванредних ситуација, комуникације и координације односа са грађанима Дарко Главаш.

Он је, такође, навео да ће после 18 сати, а најдуже до 21, моћи да раде и, на пример, поште и банке, осим оних смештених у тржним центрима.

Од сутра ће у Београду од 17 до 20 часова на линијама јавног градског превоза бити укључено додатних 236 возила, чиме ће на улицама бити ангажован максималан број аутобуса - 1.641.

На седници градског Кризног штаба договорено је да 15 патрола комуналне милиције обилази места где су највеће гужве.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)