ВЕЗА БИЛА ГЕЈТСА И НОВЕ ВАКЦИНЕ ПРОТИВ КОРОНЕ: Несторовић говорио о вези Фајзера и Бионтека (ВИДЕО)

Novosti online

16. 11. 2020. у 15:34

ВЕЗА БИЛА ГЕЈТСА И НОВЕ ВАКЦИНЕ ПРОТИВ КОРОНЕ: Несторовић говорио о вези Фајзера и Бионтека (ВИДЕО)

Фото: Хепи ТВ Принтскрин/ Принтскрин

ПУЛМОЛОГ, др Бранимир Несторовић говорио је о вези Била Гејтса са фирмом Бионтек коју је Фајзер откупио, а која је произвела вакцину против вируса корона.

- Фајзерова вакцина није Фајзерова. Фајзер је откупио једну немачку малу фирму, основана 2008. године, Бионтек се зове. Трамп је нудио милијарду долара да купи ову фирму, али је Ангела Меркел то одбила. Појавило се на интернету да је један од акционара у тој фирми Бил Гејтс, да његова фондација има уговор са Бионтеком у истраживањима - рекао је пулмолог у Јутарњем програму Хепи телевизије.

Несторовић истиче да је у јулу месецу изашао чланак генетичара који су рекли да је мало шест месеци за такву врсту вакцина.

- Ово су нове вакцине. Направљена је на бази информационе РНК, значи, даје се нуклеинска киселина чија је сврха да се угради у ДНК и да ти омогући да трајно будеш заштићен од тог вируса. У јулу месецу је изашао чланак генетичара који су рекли да је мало шест месеци за такву врсту вакцина, с обзиром на то да то никада није рађено - изјавио је др Несторовић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)