УМЕСТО У КУЋНОЈ ИЗОЛАЦИЈИ, СЕДЕО У КАФИЋУ: Боранина зараженог короном спроводила полиција

Novosti online

04. 11. 2020. у 00:02

УМЕСТО У КУЋНОЈ ИЗОЛАЦИЈИ, СЕДЕО У КАФИЋУ: Боранина зараженог короном спроводила полиција

Фото: К. Михајловић

НЕСВАКИДАШЊИ случај забележен је данас у Бору када је полиција привела особу која је позитивна на корона вирус седала у кафићу, уместо да буде у кућној изолацији!

Доктори апелују на грађане да поштују прописане мере јер последњи случај када је позитивна особа затечена у кафићу уместо да борави у кућној изолацији утиче управо на ширење ове заразне болести.

- Необјашњиво је да је неко ко је позитиван на вирус корона оде у кафић и да тамо проводи време и да га полиција спроводи. Да ли је толико тешко да се испоштују мере ради здравља свих нас, те особе која је позитивна као и свих осталих – нагласила је др Весна Радосављевић, директорка Дома здравља Бор.

Она је нагласила да се последњих дана бележи повећан број пацијената који посећују ковид амбуланту.

- Јуче је било на прегледу 82 пацијента. Имамо поприлично велико загушење и јутрос је 42 пацијента чекало пред вратима да уђу на преглед. Успели смо да се организујемо и да пацијенти више не стоје напољу. Добиће сатницу, по 10 пацијената ће се прегледавати на сваки сат, сат и по времена, и повећали смо и број лекара који ће примити све пацијенте. Молим грађане да имају стрпљења, јер се максимално трудимо и улажемо и задње напоре да све људе примимо – додала је др Радосављевић, преноси Блиц.рс.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)