ПОКРЕНИ СЕ - ИСКОРИСТИ ШАНСУ: Студенти на пракси у области новинарства и маркетинга

Novosti online

02. 11. 2020. у 19:37

ПРОЈЕКАТ под називом "Покрени се - искористи шансу" има за циљ да едукује студенте завршних година факултета у Београду, тиме што ће им обезбедити адекватну праксу, знања и вештине, која ће омогућити да на тржиште рада изађу спремни, а практиканте очекује и стимулативна плата, која је већини њих прва зарада у животу.

ПОКРЕНИ СЕ - ИСКОРИСТИ ШАНСУ: Студенти на пракси у области новинарства и маркетинга

Илустрација Фото Н. Скендерија

Овај пројекат покренула је организације "ЦЕРОБ", а биће организована и у Вечерњим новостима.

Директор Стефан Милић каже да позитивно гледа на сарадњу са Новостима, и компанијом Ало где је већ почела пракса.

- Циљ наше организације је да студентима омогућимо адекватну праксу, веома се радујемо сарадњи са вама и обучавању будућих практиканата у области новинарства и маркетинга, а ви као водећи у овој области ће те им пружити знање које им је потребно - прокоментарисао је директор организације Стефан Милић.

Једна од полазница ове праксе, Срна Соколовић, апсолвенткиња социологије, каже да се нада да ће на пракси добити знања која ће јој помоћи у образовању.

- Пре свега ми је било битно радно искуство, јер сам до сада само волонтирала. Хтела сам да се опробам у овоме јер ће ово можда бити мој будући позив. Желим да стекнем нова знања, а новац који зарадим могу да усмерим на додатну едукацију и тако пружим себи још могућности – рекла нам је Срна.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)