ТАКМИЧАРКА ПОТЕРЕ ОДУШЕВИЛА ЦЕЛУ СРБИЈУ: Ево зашто су и трагач и публика остали без текста када је ушла у студио (ВИДЕО)

Новости онлине

29. 10. 2020. у 17:31

ТАКМИЧАРКА ПОТЕРЕ ОДУШЕВИЛА ЦЕЛУ СРБИЈУ: Ево зашто су и трагач и публика остали без текста када је ушла у студио (ВИДЕО)

Фото: Принтсцреен

МИЛИЦА Марковић је у осмом месецу трудноће пожурила да освоји 350.000 динара.

Она и њен колега победили су такорећи непобедивог Трагача. Не припрема се посебно за учешће у квизовима већ константно ради на знању, али верује да је за победу потребно и мало среће.

Поодмакла трудноћа није била препрека за Милицу Марковић да дође у квиз Потера и такмичи се. И однесе награду од 350.000 динара.

- Некако сам се радовала пошто због короне се нисмо дружили, нисмо излазили. То ми је био и излазак и дружење, а и прилика да мало тестирам знање и у том стању - рекла је Милица гостујући у Београдској хроници.

На снимању квиза, Милици ништа није било тешко, а чак је „преко везе“, то јест због трудноће добила ранији термин за снимање него што је то било планирано.

Подједнако велико узбуђење владало је и када је код куће гледала квиз: „Тог дана на снимању ја сам била под адреналином. Нисам била ни срећна ни свесна да смо ми победили.“

Милица Марковић победница је и нашег најпопуларнијег квиза „Слагалица“. Ипак, каже да се не припрема посебно за такмичења и да не прикупља податке и чињенице уочи одласка у емисију.

- Моја припрема је то свакодневно сакупљање знања, доста читам, мада сам се у последње време ту улењила, чак сам мислила да када будем трудна да ћу имати времена, али била сам лења - објашњава Милица и истиче да воли да географију, историју и уметност учи практично – кроз путовања. 

(РТС)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)