Моззарт обрадовао најмлађе Врчинце игралиштем у порти цркве

Промо

27. 10. 2020. у 14:00

Моззарт обрадовао најмлађе Врчинце игралиштем у порти цркве

Фото: Промо

НАЈМЛАЂИ Врчинци добили су нову оазу за игру захваљујући иницијативи оца Димитрија, свештеника Храма Светих апостола Петра и Павла, да се у порти цркве направи дечје игралиште, у сарадњи са Моззартом.

Компанија која је већ чувена по изградњи кошаркашких терена, теретана на отвореном и паркића, наставила је низ друштвено-одговорних акција и у општини Гроцка, у делу насеља где деца из оближњег вртића до сада нису имала адекватно место за дружење и боравак на свежем ваздуху.


У јеку пандемије короне, Моззарт је увидео значај да малишани добију простор за игру на отвореном, па је у дворишту цркве постављено доста справа које су погодне за равој моторике и маште деце. Игралиште је уређено по најсвременијим стандардима и има заштитну подлогу, јер је безбедност малишана на првом месту. Акција је од великог значаја и за становнике целог краја, који су добили леп простор где могу да проводе породично време.

Фото: Промо

 

- Видели смо да компанија Моззарт има доста друштвено-одговорних пројеката у оквиру којих обнављају игралишта и на иницијативу оца Димитрија смо упутиљ молбу да нам изграде дечје игралиште овде у Светом храму апостола Петра и Павла. Одмах су одговорили и изашли нам у сусрет. И ево, игралиште је већ пуно, а деца раде свој најважнији посао - играју се! Најважније је да имају где. Позвао бих све компаније да у овим тешким временима пандемије помогну својој заједници и заједници у којој послују. Само уједињени и сложни моземо да изађемо са што мање последица из ових тешких времена - поручио је председник општине Гроцка Драган Пантелић, а отварању игралишта присуствовао је и Александар Рајковић, општински већник за просвету.


Моззарт кроз чувену акцију "Сто терена за једну игру" обновља кошаркашке терене, али иде и корак даље, па донира теретане на отвореном, дечја игралишта...

Фото: Промо

 

- Наша компанија се увек труди да осмисли нове акције кроз друштвено-одговорно пословање и да одговори свим молбама за помоћ. Нисмо имали ни најмању дилему када смо чули за иницијативу свештеника да се најмлађим Врчинцима обезбеди простор за игру у порти цркве – нагласио је Борјан Поповић, директор сектора корпоративних комуникација компаније Моззарт.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)