РЕКАО ЈЕ ДА ИМА ПРОБЛЕМ КОЈИ МОРА ДА РЕШИ И НЕСТАО: Девојка несталог власника теретане открила нове детаље мистерије!

Новости онлајн

23. 10. 2020. у 00:54

РЕКАО ЈЕ ДА ИМА ПРОБЛЕМ КОЈИ МОРА ДА РЕШИ И НЕСТАО: Девојка несталог власника теретане открила нове детаље мистерије!

Фото: Фацебоок/Јово Кецман

БЕОГРАЂАНИН Јово Кецман (51) нестао је пре готово месец дана. Полиција трага за њим, а његова породица, девојка и пријатељи кажу да је за њих његов нестанак велика мистерија.

Како додају, верују да је жив иако скоро 30 дана од њега нема ни трага, ни гласа… Кецман, иначе власник теретане у Београду и професионални тренер, нестао је 24. септембра, а његова породица и девојка полицији су недељу дана касније пријавили да се није вратио кући и да не знају где се налази. Полиција од тог дана трага за њим, разговарају са његовим контактима, међутим и даље нема помака. Девојка несталог мушкарца каже да се само нада да је жив.

– Ништа и даље не знамо, нико нам није ништа ни јавља. Верујем да би већ знали да није жив… У неком тренутку мислим да је жив, у неком да можда није, али покушавам да не мислим у том правцу – каже његова девојка.

Како каже “не постоји ниједан разлог због чега би Јова желео да оде“. Она додаје да су имали планове за будуће дане и да би се он сигурно, да је могао, до сад вратио.

– Он је много везан за свог оца, сваки дан су се чули и често виђали, не верујем да би могао тек тако да оде а да се њему не јави. Да је Јово хтео да се склони од свега он би бар послао некога да јави оцу да је његов син добро – наводи девојка несталог тренера.

Непријатеље, колико породица зна, Јово није имао, никоме новац није дуговао, а послови са оне друге стране закона никада га нису интересовали.

– Последњих неколико месеци наше везе стално смо били заједно иако нисмо званично живели заједно. Он је једна феноменална особа која свима хоће да помогне, изузетно је добар и културан и никада није имао инциденте. Али последње две недеље, пре нестанка говорио је да има проблем који мора да реши – навела је његова девојка нешто раније.

Фото: Фејсбук

- Мени је у једном тренутку рекао "пази ми Милета", али ми смо се увек шалили. Ја се искрено надам да ће га наћи или да ће се појавити - каже Ана.

Јовов отац, Миле Кецман, кратко је рекао да не зна и даље где му је син, при чему је веома отежано говорио.

– Сваки час ми сузе иду, ја уопште нисам при себи јер не знам где је он… – рекао је кратко његов отац.

– Мистерија, мистерија, мистерија… – упорно је понављала Јовова девојка.

– Његови пријатељи исто као и ја немају идеју шта би са њима могло да се деси. Он је волео живот, никада се ово раније није дешавало, чудно је јако да је само тако одједном нестао – истакла је раније она.

Иначе, како је његова девојка раније испричала, Јово је 24. септембра отишао да се наводно нађе са неким пријатељем до Малог Мокрог Луга, телефон са собом није понео, од тада до данас својој кући се није вратио. Миле, његов отац, раније је рекао је Јово у џепу имао 16.000 евра и да је могуће да га је неко због тога отео.

Уколико имате неке информације о Јову Кецману јавите се полицији. Кецман је нестао у Малом Мокром Лугу у Главној улици. На себи је у тренутку нестанка имао црну мајицу и браон-сиве панталоне.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)