ОВО ЋЕ БИТИ АЈА СОФИЈА! Председник се обратио грађанима из Храма Светог Саве: За ово не постоје речи! (ФОТО/ВИДЕО)

Новости онлајн

22. 10. 2020. у 20:09

ОВО ЋЕ БИТИ АЈА СОФИЈА! Председник се обратио грађанима из Храма Светог Саве: За ово не постоје речи! (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Принтсцреен/Инсаграм/buducnostsrbijeav

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обишао је данас поподне завршне радове на уређењу Храма Светог Саве у друштву патријарха српског господина Иринеја.

Председник се грађанима Србије обратио видео-поруком из Храма, не сакривши одушевљење лепотом мозаика и призорима у унутрашњости Храма Светог Саве. 

- Први пут сам у Храму од кад су све скеле склоњене са његовом светости патријархом. Хоћу само за све људе у Србији и широм света да кажем да наш Храм изгледа боље и од велике и величанствене Аја Софије и да ће бити Аја Софија. Има преко 50 милиона коцкица мозаика, 320 тона мозаика. И толико лепо изгледа, да, како што је патријарх српски рекао , недостају речи! И радујем се што ће сви грађани Србије и сви Срби ма где да живе, ускоро моћи да дођу у Храм и да виде шта су генерације наших предака, а и ми заједно са њима успели да направимо! - закључио је председник. 

- Наш Храм заиста је најлепши на свету. Живела Србија! - написао је председник уз фотографије обиласка Храма на Инстаграм налогу "Будућност Србије АВ". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Naš Hram zaista je najlepši na svetu. Živela Srbija! 🇷🇸

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана 22. Окт 2020. у 11:02 PDT

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (64)