ПОНОС ЗАВИЧАЈА ВЕЋ ЧЕТИРИ ДЕЦЕНИЈЕ: Обележен јубилеј Сендерског недељника

В. М.

22. 10. 2020. у 11:51

ПОНОС ЗАВИЧАЈА ВЕЋ ЧЕТИРИ ДЕЦЕНИЈЕ: Обележен јубилеј Сендерског недељника

В.М.

СЕМБЕРСКЕ новине, недељни локални бијељински лист, чији је оснивач локална самоуправа, обележава јубилеј – четири деценије постојања и рада.

За то време штампано је 1262 тог омиљеног семберског недељника, који је верно извештавао о догађајимау овом делу РС и БиХ али и био хроничар свиг догађања, објављујући занимљиве рубрике о људима, њиховим тегобама и мукама, али и о великим успесима, подвизима...

Велики јубилеј нашим бијељинским колегама, међу којима је и наш дописник и један од најбољих фото репортера на тлу некадашње СФРЈ, Божидар Божо Милошевић, који је остао веран древним и једино исправним аршинима тог еснафа до данашњих дана, честитао је бијељински градоначелник, Мићо Мићић.

Поред штампаног, овај лист има и електронско издање. Уз новине, у саставу ЈИП СиМ био је и Радио Бијељина, који је, нажалост, угашен, а град и крај су се поносили њиме као и својим недељником.

Нема значајнијег имена из света новинарства у Бијељини, који није прве кораке учинио у овом недељнику, који сада, као главни и одговорни уредник, предводи Верица Зеленовић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)