ОГЛАСИЛА СЕ ДЕВОЈКА НЕСТАЛОГ ТРЕНЕРА: Одлучио је да прода кућу вредну око 300.000 евра, био је узнемирен - Рекао ми је Пази ми Милета

Новости онлајн

19. 10. 2020. у 16:58

ОГЛАСИЛА СЕ ДЕВОЈКА НЕСТАЛОГ ТРЕНЕРА: Одлучио је да прода кућу вредну око 300.000 евра, био је узнемирен - Рекао ми је Пази ми Милета

Фото: Фацебоок/Јово Кецман

ДЕВОЈКА несталог фитнес тренера Јове Кецмана (51) Ана испричала је да је изузетно везан за породицу, нарочито за оца.

- Мени је у једном тренутку рекао "пази ми Милета", али ми смо се увек шалили. Ја се искрено надам да ће га наћи или да ће се појавити - каже Ана.

Београдски тренер је нестао 24. септембра, и како прича његова девојка, са собом је понео само личну карту и најмање 16.000 евра. Мобилни телефон је остао код куће.

- Јово је неколико дана пре нестанка почео да скупља новац. Тад је, такође, одлучио да прода кућу, која вреди око 300.000 евра и нашао је купца, направили су предуговор. И Милету, оцу је тражио да подигне кредит. Рекао је да продаје кућу јер не може више да се бави тренинзима, да му је досадило и да хоће да иде у пензију. Он никоме није дуговао новац и није имао финансијских проблема, тако да не знам за шта му је био потребан новац - испричала је она.

Како каже Ана, београдски тренер је око две недеље пре нестанка почео да буде узнемирен.

- Стално је гледао кроз прозор, на сат као да нешто чека. Стално је био нервозан и причао је да има неки лични проблем, али не и који. Радио је нормално, држао је тренинге, имао је муштерије, али није могао да буде посвећен послу због тог личног проблема - објашњава она.

Ана и Јово се познају око шест година, а забављају се последњих неколико месеци. Како она наводи, све је било у реду две недеље пре нестанка.

- Правили смо планове за будућност, тако да је мени све ово чудно. Кад год кренем да тражим информације о њему, наиђем на зид. Нико ништа не зна, ни другови, ни пријатељи. Дошла сам до свих његових контаката и нико ништа не зна - истиче девојка.

Кецман, према речима његове девојке, изгледа опасно и воли да се тако понаша, али је сушта супротност.

- Сав је истетовиран, кад га људи виде, сви се уплаше, али је он феноменалан, он је душа од човека и ни мрава не би згазио. Јово са својом бака Ружом (103) прави колаче и баш су то скоро радили - казала је Ана.

Јово има младалачки дух и до две недеље пред нестанак је увек био весео, како каже Ана и напомиње да он никад није користио дрогу, алхохол, цигарете и да нема проблем са коцком. Такође, истиче да "Јово нема везе са криминалцима", бар да она зна.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)