НЕСТАО СА 16.000 ЕВРА У ЏЕПУ: Траје потрага за Јовом Кецманом, очајни отац сумња да су га отели криминалци

Новости онлине/Курир

19. 10. 2020. у 09:17

НЕСТАО СА 16.000 ЕВРА У ЏЕПУ: Траје потрага за Јовом Кецманом, очајни отац сумња да су га отели криминалци

Фото: Фејсбук

ПОРОДИЦА Јова Кецмана (51), тренера и власника теретане, који је 24. септембра нестао без трага у београдском насељу Мали Мокри Луг, сумња да иза нестанка стоје криминалци, јер је наводно, у тренутку када је последњи пут виђен, Јово код себе имао већу суму новца.

Кецману, који је био познати инструктор и тренирао многе јавне личности, траг се изгубио пре скоро месец дана, а породица је апел за помоћ упутила и преко сајта "Нестали Србија".

- Мој син је 24. септембра око 19 сати изашао из куће и рекао ми да са другом иде до Малог Мокрог Луга. Понео је у џепу најмање 16.000 евра. Ја сам раније подигао кредит и позајмио нешто пара, како бих му дао. Није ми рекао за шта му је потребно толико пара, а ја га и нисам питао, јер сам имао поверење у њега - каже за Курир Миле Кецман, Јовов отац.

Он каже да је јако забринут због свега.

- Син ми није причао да му неко прети, тражи новац или га уцењује. Само је једном поменуо да има неки лични проблем, а ја сам то повезао са љубавним проблемима - прича Миле.

На друштвеним мрежама Јово Кецман је редовно објављивао снимке и фотографије својих тренинга, а међу клиповима су и тренинзи манекенке Дејане Живковић, која је својевремено била у ванбрачној заједници са Јованом Вукотиће, наводним вођом "шкаљарског клана". Међутим, њих двоје више нису заједно. На профилу његове теретане наведено је да се бави акробатиком, гимнастиком и "милитарy воркаутом".  

Како објашњава, са Јововом девојком и адвокатом пријавио је нестанак полицији. - У првом моменту сам се збунио и успаничио што га нема, потпуно сам се изгубио. Испричао сам полицији све што знам. Нико не зна где ми је син, а ја сам очајан - наводи Миле и наставља:

- Мислио сам да можда нестанак има везе са неким девојкама, јер је Јово увек био популаран међу женама, да је можда отишао са неком. Међутим, сада сумњам да се упетљао у нешто и да ово има везе са криминалцима.

Отац додаје да је Кецман волео лепо да живи.

- Држао је теретану, здраво је живео, није се дрогирао и презирао је наркомане, није пушио, није пио. Међутим, волео је луксузан живот и увек му је било мало новца, сматрао је да не зарађује довољно - каже он и напомиње да са Јововом девојком отвара теретану сваког дана, али да откако је он нестао, готово нико и не долази да тренира.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Srbin

19.10.2020. 11:05

"Mislio sam da možda nestanak ima veze sa nekim devojkama, jer je Jovo uvek bio popularan među ženama" " Držao je teretanu, zdravo je živeo, nije se drogirao i prezirao je narkomane, nije pušio, nije pio. Međutim, voleo je luksuzan život i uvek mu je bilo malo novca, smatrao je da ne zarađuje dovoljno" Са фотографије се јасно види да је био стварно добар младић, сав радан, вриједан, школски примјер традиционалног српског домаћина, узор омладини. Ееех, памети, скупа ли си...