КАКО ЈЕ ТЕКЛА ПОТРАГА Милица виђена са два мушкарца у Батајници, камере снимиле ауто на Новом Београду, а јутрос уочена код Ургентног центра

Novosti online

08. 10. 2020. у 09:09

КАКО ЈЕ ТЕКЛА ПОТРАГА Милица виђена са два мушкарца у Батајници, камере снимиле ауто на Новом Београду, а јутрос уочена код Ургентног центра

Фото: Принтскрин/Naxi kamere

МИЛИЦА Г.(25) из Батајнице која је нестала у уторак, 6. октобра у Батајници пронађена је јутрос, потврдио је МУП.

Детаљи проналаска нису познати за сада, а ево како је текла сам потрага за Милицом.

Виђена у центру Батајнице

Последњи пут је виђена у насељу Шангај у Батајници, где ју је отац видео у продавници. Према наводима сведока, она је оквирно око 20 сати виђена у центру Батајнице у друштву два мушкарца код киоска брзе хране. Сведоци су истакли и да ју је један од њих грлио.

У ноћи нестанка на себи је имала белу хаљину, црну јакну, торбу, као и црне чизмице, а сва документа су остала код куће.

Око 22 часа јавила се мајци и рекла да иде у насеље Прогар како би се видела са дечком, а након тога њен телефон је недоступан.

- Позвала је маму у 22 часа и рекла јој да спреми униформу за посао на који је требала да оде ујутру. У том тренутку на мајчино питање где се налази, рекла је да је у центру Батајнице. Након тога се више није јављала, што није било чудно, јер је знала да тако увече изађе и врати се око поноћи кући. Када се мајка пробудила видела је да Милице нема у кревету, па је помислила да је отишла на посао у пекару где је почела да ради пре само недељу дана - рекла је сестра нестале девојке за Ало.

Баш као и када се последњи пут чула са мајком, Милица је и куминој сестри то исто вече рекла да би требало да се сретне са једним дечком из насеља Прогар код Сурчина.

Она је додала и да је "око 8-9 часова Милицин газда позвао породицу с питањем зашто њихова ћерка није дошла на посао."

Камере снимиле аутомобил

Према незваничним информацијама камере су снимиле аутомобил марке Фолксваген поло, црне боје, регистарских ознака БГ 1849 УН у којем се Милица одвезла синоћ, а потом јој се изгубио сваки траг.

Аутомобил је, како сазнаје Ало.рс, снимљен на Новом Београду како се креће из правца града према аеродрому, а на том правцу налази се и искључење за Батајницу, па није сигурно у ком је правцу даље отишао.

Проблематична љубавна веза

Против Н. М. (32) из Сурчина, бившег дечка нестале девојке из Батајнице Милице Грбић (25), поднета је прекршајна пријаву због сумње да ју је злостављао и мучио.

Девојка га је, како сазнаје "Објектив", у јуну такође пријавила због уцене, јер јој је, како тврди, претио да ће објавити њене наге фотографије уколико не повуче пријаву. Тужилац је међутим одлучио да нема елемената кривичног дела, па је мушкарац прошао са упозорењем.

Полиција је након пријаве нестанка обавила разговор са Н. М. на његовој адреси у Прогару, а он је том приликом изјавио да се није ни видео ни чуо са Милицом још од јуна ове године.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)