ЗАВРШЕНА СЕДНИЦА КРИЗНОГ ШТАБА: Ево да ли ће бити затварања Београда

Novosti online

02. 10. 2020. у 12:24

КРИЗНИ штаб града Београда одржао је данас седницу и апеловао на грађане да се придржавају свих епидемиолшких мера.

ЗАВРШЕНА СЕДНИЦА КРИЗНОГ ШТАБА: Ево да ли ће бити затварања Београда

Фото: Ж. Кнежевић

-Молим вас да сада не упропастимо све оно добро што смо учинили претходних месеци, када је Србија била а и данас је једна од земаља с најмање новозаражених у Европи- рекао је Горан Весић након седнице.

- Неће бити затварања Београда, о томе се не расправља нити је та тема на дневном реду. Не читајте лажи и глупости око наводног карантина са друштвених мрежа које се намерно пласирају да преваре грађане. Мој став је да морамо да научимо да живимо са вирусом, да омогућимо да привреда ради и да се одвија нормалан живот а да се истовремено применом епидемиолошких мера сачува здравље градјанки и грађана-рекао је Весић, преноси Курир.

Чињеница да је Београд поново највеће жариште корона вируса у Србији треба да нас све упозори да се придржавамо епидемилошких мера.

Морамо озбиљно да схватимо податак да је од 111 новозаражених у Србији у четвртак, 1. октобра, чак 40 одсто у Београду, као и да је у нашем граду од укупног броја тестираних, 4,3 одсто позитивно.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

otvoreno oko

02.10.2020. 12:42

puni autobusi ljudi bez maski dokle preporuke kome preporuke... posle narod nerazuman i nedisciplinovan ... samo zakon ili uredba... bez maske kao i bez karte ne može u autobus ni u školu ni u prodavnicu...

Rodoljub

02.10.2020. 12:50

Какво бре затварње???!!! Да ли је нормалан тај који то и помиње? Људи треба да се ради. Нећемо помрети од короне, него од глади.