ДОКТОР КОН ОДГОВОРИО НА ПРОЗИВКЕ ПОЗНАТОГ ГЛУМЦА: Најгори и острашћени лажови су они који кажу да вас лажем

Новости онлине

28. 09. 2020. у 12:28

ДОКТОР КОН ОДГОВОРИО НА ПРОЗИВКЕ ПОЗНАТОГ ГЛУМЦА: Најгори и острашћени лажови су они који кажу да вас лажем

Фото: Танјуг

ЕПИДЕМИОЛОГ и члан Кризног штаба др Предраг Кон огласио се данас на свом Фејсбук профилу и објавио статус посвећен, како сам каже, острашћеним лажовима.

- Најгори и острашћени лажови су они који вам кажу да лажем и да то радим из интереса. Такви лажови никада неће схватити шта је насушна потреба за истином - написао је др Кон.

Др Кон је затим у коментарима потврдио да је порука упућена глумцу Слободану Ћустићу, који је недавно изјавио да др Кон лаже и застрашује народ.

- Његове тзв. препоруке, ако мало прочитате о својствима тих мера заштите, намећу елементарно логичан закључак да је главни циљ застрашивање народа и претварање у вечне пацијенте - рекао је Ћустић за Кона.

Слободан Ћустић/Фото: Игор Маринковић

Он је за један београдски портал рекао и да је Дарија Кисић Тепавчевић сама себе ставила на пиједестал криминала и незнања.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Kratzi

03.10.2020. 02:20

Dr Kon je naš dokazani strulnjak, ali se našao u grupii "lekara" koji su tu iz različitih razloga, a svako je pokušavao da priča svoju zadatu priču, naravno da smo to primetili i posumljali u sve ljude. Lekar i pop nesmeju da se bave politikom! Zato se sada više ne veruje ni jednim ni drugima.