РАДОВИ НА АУТО-ПУТУ: Од понедељка петља "Ражањ" затворена за саобраћај

Танјуг

26. 09. 2020. у 18:43

РАДОВИ НА АУТО-ПУТУ: Од понедељка петља Ражањ затворена за саобраћај

Никола Фифић

НА ауто-путу Е-75, петља „Ражањ", од понедељка, 28. септембра, од 8 часова, до 9. октобра радови на замени хабајућег слоја асфалта, саопстило је ЈП “Путеви Србије”.

У току извођења радова петља „Ражањ" ће бити затворена за укључење и искључење са ауто-пута. Алтернативни путни правац из правца Београда је петља Појате, а из правца Ниша петља Алексиначки рудници.

Ауто-пут Е-80, Бела Паланка - петља Пирот Запад, због изградње натпутњака за саобраћај затворена претицајна саобраћајна трака, у оба смера, од службеног пролаза на км 65+450 до службеног пролаза на км 67+540.

Саобраћај се одвија возним саобраћајним тракама. Измењен режим саобраћаја и у тунелу Сопот где су затворене претицајне саобраћајне траке у левој тунелској цеви (смер Пирот-Ниш) и у десној тунелској цеви (смер Ниш-Пирот), саобраћај се одвија у возним саобраћајним тракама.

Рума - Пећинци (км 65+214 до км 66+749), од данас измена режима саобраћаја, због радова на појачаном одржавању. Саобраћај ће се одвијати двосмерно на левом коловозу ауто-пута, смер Београд - гр. прелаз Батровци.

На петљи “Врбас”, у смеру Суботица-Нови Сад, до 1. октобра од 7 до 17 часова, радови на санацији дилатационих спојница на надвожњаку, у зони радова, саобраћај ће бити преусмерен из возне и зауставне у претицајну саобраћајну траку.

Ауто-пут Е-75, петља ,,Ниш Југ“, биће затворена за саобраћај из свих смерова, од понедељка, 28. септембра до 15. октобра због радова на реконструкцији коловоза. Алтернативни путни правац из правца Београда према Нишу је ,,Ниш Север“ (ауто-пут Е-80), из Врања саобраћај се преусмерава на петљу ,,Мерошина“ и на петљу ,,Ниш Север“.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)