СИЛВАНИ ЈЕ АЛБАНАЦ ОТЕО МУЖА: И даље срећем отмичара, једном сам му поставила ово питање

С. С. Р. - Д. З.

26. 09. 2020. у 08:05

СИЛВАНИ ЈЕ АЛБАНАЦ ОТЕО МУЖА: И даље срећем отмичара, једном сам му поставила ово питање

Фото Printskrin

СУПРУГА отетог Маринковића, Силвана, каже, за "Новости", да зна ко је отео њеног мужа, да ради у косовској полицији и да га среће и данас:

- Питала сам га једном да ми каже истину. Казао је да у периоду када је мој муж отет, био код стрица. Рекла сам му - како ти знаш у ком је он периоду отет? Чини ми се и да ме је пратио. Када је Горан, који је радио као полицајац, нестао, наше ћерке су имале седам месеци и непуне три године. Оне су сада студенткиње, а тате се не сећају.

Живим у Грачаници само због њега. Али, после толико година, све је мање наде да ће његов случај добити епилог. Не знам тачно шта се догодило, али сумњам да је он, јер је био млад и јак, завршио као жртва трговине органима у случају "Жута кућа".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Frfljac

26.09.2020. 08:54

Zato albanaca svakim danom sveanje pa ih sada ima negde do 900.000 dok nas 150.000. I za ocekivati je danjihov broj i dalje opada zbog neverovatno velikog odlaska u inostranstvo. Jer jedni druge povlace i u Svajcarsku, i u Nemacku, Holandiju, Belgiju, Svedsku,...

Kučukalija

26.09.2020. 10:11

@Frfljac - Požuri će sa iseljavanjem kada počnu da odgovaraju za zločine koje su napravili, kriminal koji je tamo u procvatu. A znaju oni dobro da su tudje oteli i da će srbi prvom prilikom da se vrate.

Zoran

26.09.2020. 11:53

@Frfljac - To se isto desava i u Severnoj Makedoniji. Kupuju zemlju i grade kuce, vecim deo da bi oprali pare, i sve su manje vise prazne. Dolaze iz inostranstva samo za glasanje ali i taj broj se sve vise smanjuje. U nekim sredinama prodaju i nekretnine i ne biraju dal je kupac pravoslavac sto nije bilo slucaj ranije.