НАЈБОЉЕ ИЗ СРБИЈЕ: Ово је прва прича на сајту председника Вучића која има за циљ промоцију генијалних идеја

Novosti online

25. 09. 2020. у 09:59

НАЈБОЉЕ ИЗ СРБИЈЕ: Ово је прва прича на сајту председника Вучића која има за циљ промоцију генијалних идеја

Фото: Приватна архива

СЛУЖБА за сарадњу са медијима председника Србије од данас је покренула онлајн платформу преко које ће промовисати појединце, идеје и пројекте, који у најбољем светлу представљају нашу земљу.

Прва прича на платформи која је постављена је прича о онлајн кувару и препорученим традиционалним јелима ђака школе „Вук Караџић“.

Како је наведено на сајту председник.рс мултиетнички онлајн кувар један је од пројеката који је реализован у мају и јуну школске 2019/20, током трајања пандемије изазване корона вирусом.

У оквиру семинара на тему „Унапређење међуетничке сарадње Врања и Тутина оснаживањем жена и девојчица припадница етничких мањина и умрежавање релевантних актера из локалних средина“, у сарадњи са удружењем грађана НЕXУС, тим Основне школе ,,Вук Караџић'' у Врању одлучио је да направи онлајн мултиетнички кувар.

У пројекту је учествовало 52 ученика од првог до осмог разреда, међу којима је двадесеторо ромске националности. Више о томе читајте КЛИКОМ ОВДЕ!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (28)

Dragan

25.09.2020. 14:00

Srbija ima čime da se pohvali i predstavi jer imamo bogatu istoriju i tradiciju u svim sverama života pa i u kulinarstvu. Dobra ideja je pokretanje onlajn multietničkog kuvara a posebno mi je drago što u ovom projektu učestvuju mlada deca..