УРУЧЕНА РЕШЕЊА О НАГРАЂИВАЊУ НАЈУСПЕШНИЈИМ НОВИМ ПОЛИЦАЈЦИМА: Часно ћемо служити Србији и грађанима

Танјуг

24. 09. 2020. у 11:01

УРУЧЕНА РЕШЕЊА О НАГРАЂИВАЊУ НАЈУСПЕШНИЈИМ НОВИМ ПОЛИЦАЈЦИМА: Часно ћемо служити Србији и грађанима

Фото: Танјуг

ДИРЕКТОР полиције Владимир Ребић уручио је данас признања, решења о награђивању, најуспешнијим полазницима 23. и 24. класе Центра за основну полицијску обуку (ЦОПО), на свечаности у "Макишу".

Најбољи полазници у 23. класи су прва у рангу Тања Драча, други у рангу Никола Стаменковић и и трећа у рангу Милица Рувидић.

Најбољи полазници у 24. класи су прва у рангу Ана Михаиловић, друга у рангу Ана Младеновић и трећи у рангу Александар Тешић.

Најбоља у 23. класи Тања Драча обратила се у име свих полазника, уз обећање да ће уложити сву своју снагу, знање и личну одговорност да достигну високе стандарде полицијске професије.

- Својим радом и залагањем часно ћемо служити Србији и свим грађанима - поручила је Драча.

Додала да су она и њене колеге у Центар дошли свесни да их у професији очекује много изазова и одрицања, а да су током обуке, поред учења и усавршавања развили колективни дух и солидарност и данас одлазе богатији за нова искуства, знања и пријатељства.

Након обраћања, полазници Центра показали су обученост у руковању личним наоружањем, а у другом делу вежне уследио је оперативан приказ вештина које се усвајају током обуке.

На крају је приказана сложена акробатска пирамида.

Фото: Танјуг

 

Уследио је приказ способности Полицијске бригаде и Интервентне јединице 92, као и вежба припадника Жандармерије.

Затим су припадници Хеликоптерске јединице МУП-а извршили налет, у неколико група и формација летели су хеликоптери "бел 212", Х-145м,"бел-206" и "газела".

Свечаност је настављена уметничким програмом, а затим је Душан Свилар, уз пратњу оркестра полиције, извео нумеру "Пукни зоро".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)