ПРЕЧИЦОМ ДО ЛЕКАРА: Онлајн саветовалиште за дијабетичаре

Б. Р.

21. 09. 2020. у 12:57

ПРЕЧИЦОМ ДО ЛЕКАРА: Онлајн саветовалиште за дијабетичаре

Фото: Depositphotos

Дијабетолошки савез Србијем после летње паузе сутра наставља са онлајн саветовалиштем "Повежи и подржи", које окупља ендокринологе и психолога са идејом да борбу за добром контролом шећера, олакша како у доба ванредног стања, тако и у наредним месецима.

Први састанак у овом низу се одржава сутра 22.9. од 18 сати, а сви заинтересовани могу да се прикључе једним кликом на линк који ће бити постављен на ФБ страници Дијабетолошког савеза Србије и њиховом званичном website http://www.diabeta.net.

Овога пута онлине саветовање ће се одржавати једном месечно, али ће се поред ендокринолога и психолога, укључити и лекари других специјалности који ће заједно покушати да одговоре на сва питања и дилеме око дијабетесза.Сви слушаоци могу да постављају питања лекарима у вези са својим дилемама када је контрола дијабетеса у питању, а кроз занимљиве и веома корисне радионице које психолог води, и да упознају још неке начине како да се борба са дијабетесом учини лакшом и прихватљивијом.

Значај овог пројекта, поред тога што се први пут организује у Србији, велики је како за особе оболеле од дијабетеса, којих је у Србији око 730.000, тако и за чланове породица, али и за све оне који желе да чују несто више о здравим навикама и квалитетнијем животу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)