ВОЗАЧИ, ОПРЕЗ: Од понедељка у Србији међународна акција појачане контроле

Танјуг

20. 09. 2020. у 09:18

ВОЗАЧИ, ОПРЕЗ: Од понедељка у Србији међународна акција појачане контроле

Илустрација / Фото В. Данилов

ИНТЕНЗИВНИЈИ саобраћај могу очекивати током поподнева и вечери због чега може долазити и до задржавања нарочито на деоницама на којима се изводе радови попут деонице Умчари - Врчин, где се саобраћај одвија у измењеном режму. До успореније вожње може доћи и на ауто - путу Милош Велики, где се такође очекује већи број возила, саопштио је АМС С.

У оквиру међународне акције земаља чланица европске мреже саобраћајних полиција "РОАДПОЛ - ДАНИ БЕЗБЕДНОСТИ", у Србији ће од сутра спровести акција појачане контроле брзине, алкохолисаности и коришћења сигурносног појаса.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП "Путеви Србије": на наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила. Према информацијама Управе граничне Полиције РС - добијеним у 05:15 часова нема задржавања возила на путничким терминалима наших граничних прелаза.

Грађани Србије који од петка након 18 часова уђу у земљу, биће под посебним здравственим надзором. Они при преласку границе добијају здравствено упозорење, у коме ће бити упознати са свим обавезама које су дужни да испуне.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)