ЕПИДЕМИОЛОШКА СИТУАЦИЈА У ЧАЧКУ: Примљена три пацијентра, отпуштено исто толико

В. И.

02. 09. 2020. у 13:31

ЕПИДЕМИОЛОШКА СИТУАЦИЈА У ЧАЧКУ: Примљена три пацијентра, отпуштено исто толико

Фото: В. Илић

НА свим одељењима у оквиру Опште болнице Чачак, која су претворена у ковид одељења, хоспитализован је 21 пацијент. У протекла 24 часа (пресек од среде око подне) примљено је три пацијента, а отпуштено је исто толико.

За последња 24 часа  у пријемно – тријажној амбуланти Опште болнице Чачак, са симптомима и знацима ковид инфекције прегледано је 23 пацијента, од којих је 14 првих прегледа.

- Обавештавамо све суграђане, који имају повишену температуру, кашаљ и бол у грлу да се могу јавити у пријемно-тријажне ординације Дома здравља, у Улици Веселина Миликића бр.9 и Здравствену станицу Љубић, Улица Браће Новичић бр.2. - наводе у Радном тиму за спречавање ширења заразе.

- Брзи тестови се могу урадити свакога дана до 12 часова у привременој амбуланти, а после 12 часова у лабораторији Дома здравља. PCR тестови се могу урадити у периоду од 12 до 16 часова у Заводу за јавно здравље.

Радни тим и градоначелник Милун Тодоровић апелују на суграђане да се придржавају свих прописаних мера у циљу спречавања ширења болести ковид – 19.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)