ГДЕ ЋЕШ ГАГО, ЗАР ЈА ДА ИДЕМ ПО БЕБУ, ЗАР ТИ ЈЕ ОВО КУЋА? Потресне сцене на сахрани Драгане (34) која је преминула после порађаја

Новости онлајн

26. 08. 2020. у 17:23

- ЉУБАВИ моја, немој да ме остављаш. Хвала ти љубави за све. Највећег пријатеља и друга сам изгубио.

ГДЕ ЋЕШ ГАГО, ЗАР ЈА ДА ИДЕМ ПО БЕБУ, ЗАР ТИ ЈЕ ОВО КУЋА? Потресне сцене на сахрани Драгане (34) која је преминула после порађаја

Фото: Ј. Ћосин

Овим речима Борис Савић (34), супруг трагично преминуле породиље Драгане Савић (34), опростио се од супруге грлећи ковчег са њеним телом.

Драгана је сахрањена данас на гробљу у нишком насељу Доња Врежина, у присуству неколико стотина рођака и пријатеља који су је у тихом мимоходу, испратили од Храма успења пресвете Богородице до њене вечне куће.

Мештани овог насеља кажу да никада више људи није било на овом малом гробљу.

Фото: Ј. Ћосин

Дуге колоне ожалошћених људи кретале су се полако између гробова, а међу присутнима могле су да се чују само најбоље речи о прерано преминулој жени.

- Није заслужила ово да јој се деси, имају ћеркицу 10 година, са великом радошћу чекали су и ову бебу. Све је било у реду, никоме није јасно зашто је више нема. Надамо се да ће истина да се утврди - каже једна од рођака.

Након опела, родбина и пријатељи опростили су се од ове младе, трагично преминуле Нишлијке.

Фото. Ј. Ћ.

Драгана Савић

- Гаго, обећавамо да ћемо децу да чувамо, нећемо да их испуштамо. Као што чувамо нашу чуваћемо и твоју - рекао је један од рођака након чега су се са свих страна зачули плач и јецаји.

Супруг Борис, пољубио је ковчег са телом супруге пре него је спуштен у раку.

"Зашто бебу ти нису донела кући, зар ја да идем по бебу"

- Где ћеш Гаго, зашто кући ниси дошла Драгана. Зар ти је ово кућа. Зашто бебу ти нису донела кући, зар ја да идем по бебу - плакала је једна старија рођака над раком преминуле породиље.

Подсетимо, како су "Новости" писале, Драгана је преминула у ноћи између 23. и 24. августа после порођаја, због проблема са коагулацијом, након што је на свет донела здраву бебу која је доброг здравственог стања.

Породица сумња да се ради о пропусту лекара, док у КЦ Ниш кажу да се чекају резултати обдукције како би се утврдио шта се десило и због чега је породиља, која је била доброг здравља, искрварила.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (2)

Mirko

26.08.2020. 21:24

Zašto tragično preminula? Umrla je u bolnici od komplikacija porodjaja. E sada, da li su mogle da se spreče komplikacije, preduprede, saniraju, to je drugo pitanje. U KC Niš odavno ljudski život ne vredi ništa.