ЖЕНА СЕ САМА ПОРОДИЛА У ТАКСИЈУ! Жељко ће овај дан памтити до краја живота - Чим је села, видео је да ће бити свашта!

Ј. Лемајић

26. 08. 2020. у 16:34

ЖЕНА СЕ САМА ПОРОДИЛА У ТАКСИЈУ! Жељко ће овај дан памтити до краја живота - Чим је села, видео је да ће бити свашта!

Фото: Ј. Л.

ИАКО као таксиста ради већ осам година, смену у уторак поподне, Суботичанин Жељко Цветојевић још ће дуго памтити. У његовом возилу, на путу до болнице, породила се једна суграђанка и на свет донела девојчицу.

- Верујте да сам још у шоку. Вожњу сам примио око 17 часова и рекли су да је хитно и да пожурим – прича нам Жељко, возач „Гранд таксија“.  – У кола је ушло четворо путника, међу којима и једна трудница. По њеном изразу  одмах сам видео да је ситуација озбиљна. Сви су били преплашени, покушао сам да их умирим уобичајеним питањима. Али по померању седишта видео сам да ће бити свашта

Усредсређен на пут, возач је крајичком ока мотрио ситуацију на задњем седишту. Вожња до Опште болнице трајала је свега око осам минута, а у једном тренутку је приметио комешање.

- Када смо стигли до капије болнице, сви су изашли из кола осим труднице и мене. Од болничке капије до хитног пријема жена се породила. Одмах је стигао медицински техничар са хитног пријема, беба већ била напољу и порођај је обављен на задњем седишту – даље ће Жељко. – Потом су мајка и беба пребачени на кревет и увели су их у болницу.

Мајка је, како каже, била потпуни владалац ситуације и како јој то није био први порођај, све је учинила да беба буде добро.

- Стварно је као вучица донела на свет нови живот. Ово је за мене једно потпуно ново и јако емотивно искуство, осећај је неописив и пуно ми је срце што је све добро прошло, што сам стигао на време – уз осмех ће возач. -  Не знам као се жена зове, у том тренутку није ми ни пало на памет да питам.  Беба је здрава, мајка такође, а то ми је најважније.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)