„ПОЧЕТАК ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ ВЕЛИКИ ИЗАЗОВ” Др Тиодоровић о проблематичној јесени која нам предстоји

Танјуг

24. 08. 2020. у 10:24

„ПОЧЕТАК ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ ВЕЛИКИ ИЗАЗОВ” Др Тиодоровић о проблематичној јесени која нам предстоји

Фото: Танјуг

ЕПИДЕМИОЛОГ и члан Кризног штаба Бранислав Тиодоровић изјавио је да је епидемиолошка ситуација у Нишу доста стабилнија и навео да је у последња 24 сата у ковид амбулантама било 30 прегледа, а да су само два пацијента примљена на болничко лечење.

-То не значи да се треба опуштати-истакао је Тиодорвић за ТВ Прва.

Он је указао да попуштање мера значи да се трудимо да што више нормализујемо свакодневни живот, али је указао на важност поштовања мера у циљу спречавања ширења корона вируса.

-Почетак школске године је велики изазов-рекао је Тиодоровић и навео да ће јесен бити проблематична због почетка школе и појачања привредних активности, као и због доласка инфекције грипа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

VEKI

24.08.2020. 12:25

Roditeljina zabraniti ulaz u skolu, kao i ovde u Danskoj. Otvorili su se svi alternativni izlazi, tako da deca budu samo u manjim grupama. Nema mesanja medju razredima, cak i medju odeljenjima.. Moja deca se ne mogu igrati u dvoristu skole, posto nisu u isto odeljenj. Iako su kod kuce non stop zajedno, u skoli ne. Samo malo pravila i vise angazovanja pedagoga i nastavnika.Ja sam se iznenadila kada je sefica skole, zajedno sa ucenicima obukla zuti prsluk i pomagala manjoj deci oko prelazka ulice?